lila-rossa.ro

La fel că în beauty & fashion și în domeniul extensiilor de gene există tendinte in lash making. Fiind un domeniu “baby” din industria beauty, extensii de gene “au suferit” multiple schimbări în ultimii ani. Focusul tendințelor a fost sănătatea ochilor și executarea procedurii orientată pe diminuarea ratei problemelor care pot apărea, precum alergiile, sensibilizarea ochilor sau deteriorarea genelor biologice.

În ultimii doi ani, trendurile au vizat extensiile de gene cu volume adaptate, de la medii la extreme, o transparență minimă, linia perfectă a vârfurilor și intensitatea în bază. În 2019 această tendință începe să cedeze loc extensiilor de gene cu volum în bază, efect de eyeliner, însă cu vârfuri imperfecte, întrerupte, raze lungi și evidențiate. Aceste influențe sunt venite de la genele bandă purtate de Kim Kardashian, supuse unei promovări intense și care a dat naștere stilului “imperfect-perfect”. Și când zicem acest lucru, ne referim la faptul că rezultul tehnicii Kim este unul extrem de studiat, nimic întâmplător. Tehnicienii de extensii de gene au făcut multiple încercări în această direcție până au găsit formulele și graficele destul de complicate, cu care să reușească să recreeze look-ul.

Lash making personalizat.

În urmă “șlefuirii” personalizată, adaptarea și mixarea unor curburi noi pe piață ( L, L+, A+) au fost asimilate de noul trend. Genele Blossom (filate/întrerupte) sunt acum la mare căutare și cererea este în creștere, astfel prevăd că tot mai multe femei vor opta pentru acest stil! Cu această ocazie s-a lansat și colecția de gene bandă, reinterpretare Kim style, cu ajustări vizibile și caracteristici intens studiate. Este vorba de genele bandă Mink Tabya Lashes, cu 7 modele unice, ușor de aplicat și extrem de confortabile. Numeroși make-up artisi au început să lucreze cu aceste modele și le propun drept trend 2020-2021.

Aceleași modele cu succes sunt adaptate și în zona extensiilor de gene fir cu fir, prin tehnicile one-by-one, twin-lash și russian volume. 

40% din clientele salonului Tabya Beauty au încercat genele blossom, sigur personalizate în funcție de fizionomia proprie. Iar 90% dintre ele au devenit fidele stilului. Dacă este să vorbim despre mega volume, acestea cu siguranță nu vor dispărea. În proporție de 50% dintre iubitoarele de acum vor păstra această preferință, însă ușor vor scădea din lungimi!

Tabya Lashes Dark Illusion

Mai mult, un trend sigur privește extensiile Tabya Lashes Dark Illusion.  Primele extensii din lume cu efect de iluzie optică, care oferă aspect de volum și intensitate mai mare față  de volumul clasic aplicat!

Datorită faptului că fibra este formată din 2 fire lipite din fabrică, extensia dark illusion are o intensitate net superioară în ceea ce privește culoarea, ceea ce înseamnă că aceste extensii reprezintă „cel mai intens negru” din lume în materie de extensii de gene.

Acest lucru ne permite de asemenea, să mărim volumul pentru fiecare grosime faţă de firul clasic. Până şi grosimea 0,15 poate fi utilizată în volum 2-3D, fără să afecteze firul natural şi fără să îngreuneze genele naturale. Dark Illusin – extensii de gene cu iluzie optică, tocmai pentru că reflectă vizual un volum mai mare decât cel real aplicat!

Dark illusion sunt extensiile de gene considerabil mai moi, extrem de vizibile.

Clasic sau volum

Acum, dacă ar fi să ne teleportăm în 2021-2022, cu destul de mare siguranță, trendul în volume mari va fi în scădere. Astfel, extensiile de gene fir cu fir clasice vor fi din nou în trend, dar cu un “twist”, acel plus de valoare, vor fi total diferite de cele purtate acum 5-10 ani. Clasicul va însemna curburi mixate cu accent pe direcții și sigur “joaca” cu stilul blossom.  Dacă doamnele vor dori să-și evedentieze frumusețea naturală, extensiile vor fi purtate pentru confort, design și time management mult mai bun. De asemenea, volumele medii vor fi favoritele acelor femei ce doresc un rezultat cu o bază mai intensă. Dacă este să vorbim de mega volume,  acestea cu siguranță nu vor dispărea. În proporție de 50% dintre iubitoarele de acum vor păstra această preferință, însă în timp, ușor vor scădea din lungimi.

Acestea au fost prognozele pentru 2020-2021 și revenim cu drag la acest subiect, anual, căci nu se știe ce mai inventăm în domeniul genelor și cu ce vom mai surprinde clientele.

ACADEMIE TABYA si Produse Profesionale TABYA LASHES
WEB: www.tabyalashes.com
Instagram: @tabyalashes/@tabya.academy
Facebook: Tabya Lashes
Adresa: Intrarea Catedrei 17-23, etaj 7.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here