2019 Lash Trends | Anul 2019 aduce multe noutăți în materie de gene. Însă cel mai important aspect care se promovează, adus în prim-plan, este sănătatea. Este important să ținem seama de sănătate și să le acordăm grijă deosebită celor care ne încredințează ceea ce au mai de preț…ochii. Este cu adevărat o responsabilitate pe care trebuie să ne-o asumăm.

Înainte de toate aș vrea să lămuresc un aspect.

Foarte multe femei se întreabă dacă extensiile de gene le afectează pe cele naturale. Răspunsul este NU. Extensiile de gene nu afectează genele naturale, ci este doar o confuzie și vă voi explica ceea ce se întâmplă. Genele noastre trec printr-un proces de regenerare și cad periodic, în mod natural. Atunci când există extensii, acestea vor cădea odată cu genele naturale, ceea ce pe multe femei le face să creadă că extensiile au provocat acest fenomen. După cum vedeți, realitatea este alta, iar ceea ce se întâmplă nu este decât procesul firesc, natural. Este adevărat însă, că pentru a nu fi afectate genele naturale este foarte important ca aplicarea să fie făcută corect. De către un tehnician competent și profesionist. Altfel da, la o aplicare incorectă ar putea fi afectate sau chiar distruse genele naturale.

Datorită evoluției acestui domeniu din ultimii ani, informațiile și cursurile făcute cu traineri specializați sunt variate și ușor accesibile. Dacă acum câțiva ani tehnica de aplicare a genelor se învăța “pe la colțuri”, de pe YouTube, de la persoane neavizate sau “după ureche”, în momentul de față sunt foarte multe metode de a ține pasul cu noutățile și tendințele. Informațiile pot fi asimilate participând atât la concursuri, competiții, campionate de gene, cât și la conferințe destinate tehnicienilor.

Revenind la Lash Trends 2019

Ceea ce a început să ia amploare sunt extensiile de gene cu nuanțe naturale, nuanțe potrivite stilului și trăsăturilor fiecăruia. Așa că vom avea nuanțe de negru, maro închis, ciocolată și maro deschis. Special pentru persoanele cu pielea deschisă la culoare. De asemenea, se poartă extensiile de gene colorate, care pot fi purtate atât la un machiaj discret de zi, cât și la unul puternic de eveniment.

extensii gene ciocolata
ciocolata
gene false
ombre
gene false
negru
gene false
negru
gene false
negru
gene fircu fir
maro

Tot printre tendințele anului viitor, valabile atât pentru femei, cât și pentru bărbați, se vor număra și laminarea de gene și sprâncene, și tratamentul cu Lash Botox. Acest tratament este unul pe bază de cremă. cu ajutorul tratamentului genele devin mai curbate, alungite, hrănite, regenerate și capătă luciu. Acest tratament este o opțiune pentru persoanele care doresc ca genele lor naturale să fie sănătoase și evidente. Tratamentul conține vitaminele A, B, C, E, F, K, uleiuri naturale, cheratină, acid hialuronic, glicerină.

De ce să purtăm extensii de gene?

Pentru că ne ușurează viața. Și vă spun din punct de vedere al purtătoarei de gene. Pentru o femeie care dorește să arate bine în orice moment al zilei, fără grijă că i se intinde rimelul sau fără efortul de a demachia un rimel waterproof, extensiile sunt cea mai bună alegere. Timpul petrecut în fața oglinzii se reduce. Astfel că multe femei pot fi gata de o nouă zi mult mai rapid, fără chinul trezirii mai devreme dimineața. Sunt multe femei care poartă extensii de gene și nu mai recurg la machiaj sau poate doar un ruj. Genele sunt mereu lungi și bogate, ochii sunt tot timpul conturați, privirea este mai intensă. Iar din punct de vedere al tehnicianului, pot să vă spun că prin extensii se pot corecta mici imperfecțiuni ale ochilor, care nu pot fi făcute cu un rimel sau un tuș.

laminare gene
laminare inainte
laminare gene
laminare dupa

Eu de cand port extensiile de gene, pot să spun că iubesc să fiu femeie, iubesc să mă uit în oglindă și da, iubesc să fiu eu!

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here