lila-rossa.ro
Alexandra Iordache – Master Lash Angel

The Lash Room stories – Alexandra

Alexandra a fost fascinata dintotdeauna de tot ce înseamnă beauty. 

Alexandra se foloseste de micile secrete pe care o femeie le are la îndemână pentru a le pune trăsăturile în evidență. Consideră că genele bogate completează perfect un chip feminin. Deopotriva ii place să ofere clientelor ei mai multă încredere în ele însele.

Experienta

A urmat cursurile de tehnician de extensii de gene. Alexandra isi doreste ca în timp să poata acumula suficientă experiență pentru a deveni trainer. Astfel va putea preda această tehnică și altor colege.

Faptul că a absolvit Facultatea de Psihologie a ajuat-o sa învete cum să aloce răbdare oamenilor. Asadar știe exact cum sa poarte o discuție cu clientele sale, despre ce tip de extensii de gene li se potrivește.

Îi place să creda că ofera un serviciu personalizat. Înainte de a se apuca propriu-zis de lucru sta de vorbă pe îndelete cu clientele sale. Afla ce își dorește clienta să obțină – gene mai dese pentru zi cu zi sau un volum consistent. In cazul în care are o meserie care presupune evenimente, afla mai multe despre fiecare clientă. In cele din urma va putea recomanda varianta optimă pentru ea.

Alexandra este sunt susținută de echipa ei. Din acest motiv este foarte fericită că face parte din echipa The Lash Room!


Catalina Toma – Master Lash Angel

The Lash Room stories – Catalina

Catalina este stilistul pasionat de munca sa care caută să aducă perfecțiunea pe fetele clientelor sale. 

Fascinată de arta frumuseții, Cătălina este lash artistul care își găsește inspirația în persoanele care au ghidat-o de-a lungul carierei. Dragoste la prima vedere, așa descrie întâlnirea cu extensiile   de gene.

Ce au atras-o în această lume a înfrumusețării? Două persoane, care acum patru ani. S-au gândit să deschidă unul dintre puținele saloane din București, axate doar pe estetica ochiului. Un domeniu de nișă, destul de riscant la acea vreme. Usor, ușor a crescut și a devenit foarte cunoscut datorită lor – surorilor Alina si Cristina Delcaru. Două persoane foarte speciale pentru Catalina. Azi ele îi sunt mentori, prietene și surse de inspirație.

Experienta

Nu suntem perfecte, însă cu extensiile de gene ne apropiem de perfecțiune, deoarece putem jongla cu forma ochilor. Aici intervin răbdarea, pasiunea și ambiția mea. Acestea sunt unele dintre criteriile pe care trebuie să le dețină un stylist de gene, pentru a potenta frumusețea clientei.

Intrebarea frecventă a colegilor din breaslă este: „Ce te mai motivează?” Ei bine, pe Catalina o motivează acel „wow” pe care îl rostește clienta la final. Pentru aceasta satisfactie din ochii ei, îsi doreste să se perfecționeze permanent. A adoptat diferite tehnici de aplicare a extensiilor de gene cu ajutorul trainerilor Alina și Cristina Delcaru.

Pentru mine, The Lash Room  reprezintă un loc cald și o echipa minunată de oameni din care fac parte cu mândrie.


Crina Vlasceanu – Master Lash Angel

The Lash Room stories – Crina

Încrederea în forțele proprii este principalul atu al Crinei care îi dă puterea de a se autodepași.

Deși a început cariera cu multă vreme în urmă în domeniul înfrumusețării, șansa de a deveni tehnician de gene a primit-o în urmă cu 4 ani, datorită perseverenței și pasiunii de care dă dovadă.

Am simțit că mi se potrivește această meserie, deși soarta mi-a fost potrivnică la început și nu am reușit să ating standardul dorit de prima data, însă munca și perseverența mea au dat roade.

Experienta

În dorința de a arăta ce pot, am reușit să le impresionez pe trainerele mele cu ajutorul unui set de extensii aplicate impecabil.  Acela a fost momentul în care am început să am mai multă încredere în mine și am simțit că voi putea să îmi ridic mereu standardul de calitate.

Sunt mândră de realizările mele până în acest moment, deși consider că meseria mea poate aluneca ușor în rutină dacă nu ai mereu dorința de a creea.

Am învățat că momentul în care pot încălca regulile este acela în care le cunosc foarte bine. Atunci când știi foarte bine ce faci, poți începe să creezi seturi spectaculoase și să evadezi din clasicul set de extensii.

Îmi place meseria mea, deoarece îmi oferă motivația necesară și ador faptul că reușesc să satisfac dorințele clientelor. De asemenea, mă bucură faptul că lucrarile mele le fac pe cliente să fie mai vesele, increzatoare și mai frumoase.

Satisfactii

Sunt fericită că am șansa de a lucra cu produse de calitate superioară. Îmi place să spun că la baza lucrarilor bine realizate stau atât experienta mea, cât și adezivul The Lash Room, pe care eu îl consider o adevărată revelație în domeniu.

Sunt foarte atentă la nevoile și la dorințele clientelor mele, deoarece eu vreau să le ofer setul de gene la care visează, care pot fi purtate pe termen lung . Încrederea și confortul  pe care le-o dăruiesc clientelor mele, le fac să se simtă în siguranță în cabinetul meu.

Crina se consideră norocoasă pentru că face parte dintr-o categorie mică de oameni care se duc la muncă cu drag și nu se grăbesc să plece, ci consideră că munca ei se termină abia când clientele ei sunt multumițe și fericite de rezultatul final.


Gina Achim – Master Lash Angel

The Lash Room stories – Gina

A acceptat această provocare care s-a dovedit a fi revelația vieții ei.

Gina mărturisește că a renunțat la un domeniu care nu o mulțumea sufletește pentru a se aventura în meseria de stilist de gene fără să știe ce presupune acest lucru.

Job-ul anterior făcea parte dintr-un alt domeniu, mai exact finanțe – bănci. Îmi doream foarte mult să-mi schimb locul de muncă, deoarece nu mă regăseam în ceea ce făceam, iar propunerea de a deveni stilist a fost o provocare, pe care am acceptat-o fără să stau pe gânduri.

Experienta

În ciuda faptului că am ales această meserie fără să știu ce presupune, s-a dovedit a fi cea mai bună decizie pe care am luat-o și am simțit că asta mă definește.  Pentru că o fac din plăcere, fără să simt că obosesc, fără să simt cum trece timpul, această meserie s-a transformat pentru mine într-un hobby. În plus, mă relaxează și mă ajută să îmi dezvolt imaginația.

Ceea ce mă definește ca stilist este creativitatatea și tehnica de lucru, împreună conducând la un rezultat fabulos, care concureaza cu frumusețea naturală.

Reacția pozitivă a clientelor atunci când se privesc în oglindă și mulțumirea care se citește pe chipul lor mă motivează în fiecare zi. Faptul că m-am format printre oameni profesioniști și că fac parte din echipa The Lash Room, îmi oferă o mare satisfacție și mă motivează să-mi depășesc propriile limite.

Alina Delcaru este persoana care m-a inițiat în acest domeniu, de la ea am învățat bazele acestei meserii de stilist, ea m-a ajutat să-mi dezvolt educația estetică, totodată fiind cea care mă inspiră.

Satisfactii

Calitatea serviciului și profesionalismul sunt elementele care deosebesc stilistul The Lash Room față de un stilist obișnuit. Tehnica de lucru, atmosfera plăcută și prietenoasă le oferă clientelor siguranța și încrederea de care au nevoie pentru a se relaxa în timpul procedurii.

Pe viitor îmi doresc să devin trainer, pentru a preda ștafeta și altor persoane pasionate și motivate.

Gina este o persoană atentă sâ și spirituală, care își dedică mult timp studiului în domeniul ei de activitate. Pe lângă creativitatea și pasiunea de care dă dovadă, ea are grijă să bucure fiecare clientă prin munca ei.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here