ROMEXPO | evenimentul anului pentru industria de beauty!

1579
lila-rossa.ro

Romexpo a găzduit între 28 septembrie și 1 octombrie 2017, a 23-a ediţie a Cosmetics Beauty Hair, cel mai important eveniment din România adresat sectorului de beauty.

Cosmetics Beauty Hair promovează industria cosmeticelor din România, fiind un eveniment de referinţă pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură, dar și pentru publicul larg.

Anul acesta, peste 130 de companii provenind din România și alte 9 ţări (Republica Moldova, Grecia, Ucraina, Polonia, Spania, Lituania, Italia, Bulgaria și Olanda) și-au prezentat produsele și serviciile pe o suprafaţă de peste 6.100 de metri pătraţi.

Reușita ediţiei 2017 a Cosmetics Beauty hair este demonstrată și de cifrele înregistrate comparativ cu ediţia precedentă: 6% creștere a numărului de firme expozante, 11% creștere a suprafeţei expoziţionale ocupate, dar și participarea numeroasă în rândul publicului specialist și publicului larg, peste 14.000 de mii de vizitatori profitând de ofertele puse la dispoziţie în cele patru zile de manifestare expoziţională.

Cosmetics Beauty Hair 2017 a înseamnat:

  • inspiraţie și competiţie;
  • stiliști șI make-up artiști din România și din străinătate;
  • coafuri vedetă;
  • workshop-uri;
  • culorile sezonului;
  • modelare corporală;
  • show-uri;
  • inovaţie.

Vizitatorii care au trecut pragul târgului au putut participa la nenumărate evenimente conexe, în cadrul cărora au aflat sfaturi utile provenite de la specialiști în domeniu, iar demonstraţiile au oferit adevărate momente de inedit și răsfăţ.

Cosmetics Beauty hair a excelat și în procedurile de dermopigmentare și terapiile estetice prezentate în cele patru zile de târg, de la tehnici variate de dermopigentare până la tratamente de reîntinerire prin inducţie de colagen, masaj transdermic, detoxifiere, la microdermabreziune sau criolipoliză.

Tot aici, doritorii au primit informaţii despre cursurile de formare și perfecţionare profesională, dar și despre posibilitatea proiectării și dezvoltării propriei afaceri.

Fimele expozante au oferit vizitatorilor și posibilitatea de a participa la numeroase tombole, cu premii constând în produse profesionale sau bani.

Pentru a rămâne conectaţi cu noutăţile industriei de beauty din România, accesaţi www.expocosmetics.ro!

ECONCEPT CLINIC, ECONCEPT SALON, ACADEMIA “ELENA COPĂCEANU”

ECONCEPT a prezentat proceduri şi echipamente inovatoare la Cosmetics Beauty Hair 2017. În paralel cu desfăşurarea expoziţiei, Cornelia şi Elena Copăceanu au susţinut un WORKSHOP despre procedurile de MICROPIGMNETARE şi MICROBLADING, dezvăluind în premieră cele mai noi tehnici de realizare ale acestora care au atras o însemnată participare din rândul specialiştilor în domeniu şi vizitatorilor.

Ca şi la ediţiile anterioare, cei de la EConcept s-au implicat activ în eveniment, prezentând publicului vizitator noile produse şi echipamente expuse prin demonstraţii LIVE, fapt ce a atras un număr sporit de vizitatori la stand.

Printre noutăţile prezentate în acest an s-au numărat:

Servicii profesionale pentru clinici:

Tratamente faciale: – Intraceuticals, Hydrafacial, Masca led, Phytopeeling, Laminare gene, Extensii gene, Micropigmentare sprâncene şi buze.

Proceduri corporale: Laserul Alexandrit de la Candelă, Remodelare corporală cu Exilis

Proceduri estetice non-invazive: Tratament cearcăne, Augmentare şi lifting pomeţi, Rinocorectie, Contur şi volum buze.

Tratamente regenerative cu colagen: Terapia Vampir (PRP), Mezoterapie şi Microneedling, Tratament Acid Hialuronic.

Cursuri şi workshopuri Academia “Elena Copaceanu”:

Micropigmentare şi Microblading, Stilizare sprâncene, Extensii gene, Make-up

Masterclass de specializare Micropigmentare şi Microblading în tehnică pudrată – electric şi manual

Masterclass Pigmentare buze.

Informații suplimentare:

www.academiaelenacopaceanu.ro

 

BEAUTY ONE | Cristina Cărare

 În cadrul târgului Cosmetics Beauty Hair,  BEAUTY ONE a lansat un brand nou din portofoilu INSTITUT BCN – produse speciale, coctailuri active cu mixuri de ingrediente pentru mezoterapie. Se pot folosi atât individual cât şi cu ajutorul unor dispozitive estetice MEZOPENUL – un dispozitiv pentru mezoterapie cu ajutoru căruia se pot realiza taratamente de rejuvenare facială, şi cel mai important,  tratamente de eliminare a vergeturilor şi de regenerare capilară. Cu acest dispozitiv se pot rezolva problemele legate de calviţie.

Beauty One a anunţat un seminar în luna Octombrie în Bucureşti, care are că temă MEZOTERAPIA – Proceduri avansate, în cadrul căruia vor fi prezentate produsele dedicate. CARAVANA BEAUTY ONE se va orpi în oraşele Timişoara, Craiova, Cluj, Oradea, Braşov.

Că în fiecare an, în cadrul târgului Beauty One a venit cu cele mai bune promoţii şi discounturi de până la 70% la toate gamele şi produsele. Promoţiile foarte importante ţin şi de dispozitivile destinate saloanelor şi clinicilor estetice.

Beauty One, prin produsele promovate la stand garantează soluţii otpime pentru rezolvarea problemelor faciale şi corporale.

Ca în fiecare an, Beauty One a fost asaltat de clienţii din întreagă ţară care au profitat de discounturi sau care au probat pe viu dispozitivile şi produsele promovate.

Cristina Cărare, Specialist PR Beauty One, promite tuturor clienţilor o nouă revenire în cadrul târgului cu o mulţime surprize şi noutăţi din domeniu.

THE LASH ROOM

 The Lash Room a fost prezentă la Cosmetics Beauty Hair având că scop prezentarea noilor produselor TLR care reprezintă gama profesională destinată aplicării extensiilor de gene fir cu fir.

În cadrul evenimentului, la standul THE LASH ROOM s-au făcut demostraţii LIVE de aplicare a extensiilor de gene, de micropigmentare powder şi de laminare a genelor cu un produs nou pe piaţa românească al căror distribuitor unic este brandul TLR. Produsul se numeşte ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT.

În cadrul aceluiaşi eveniment s-a anunţat şi relocarea studioului THE LASH ROOM în zona Dorobanţi, pe strada Ion Slătineanu nr. 6. Noul studio adaugă gamei de servicii un set de proceduri estetice de natură medicală şi ne aduce în atenţie ultima tehnologie în domeniul epilării permanente cu un LASER DIODA.

KARINA LASHMAKER

Karina Lashmaker a prezentat la târgul organizat de RomExpo produse şi servicii într-un cadru profesionist la preţuri accesibile.

Printre produsele prezentate la stand s-au evidenţiat Extensiile de gene şi accesoriile pentru aplicarea extensiilor de gene prin calitatea lor deosebită.

Clienţii au avut posibilitatea să simtă fizic fiecare produs beneficiind de discount-uri până la 50%. Mulţi dintre vizitatori au participat la un MASTERCLASS GRATUIT de LAMINARE A GENELOR ŞI SPRÂNCENELOR în cadrul căruia au fost împărtăşite secretele pentru o rezistenţă sporită a extensiilor de gene, tehnici diferite de aplicare a extensiilor şi prezentarea celei mai noi proceduri de laminare a genelor cu BOTOX pentru profesioniştii lashmakeri.

TOMBOLA organizată de Karina Lashmaker din cadrul târgului a anunțat premiul  câştigătorului în ultima zi a târgului: CURS GRATUIT EXTENSII GENE 2D – 3D.

Eficiența produselor marca Karina a fost dovedită prin vânzarea produselor şi numeroasele vizite la stand din partea participanţilor.

MEDICAL ESTETIC LINE | DANIEL FLOREA

Prezenţa celor de la Medical Estetic Line, în cadrul târgului realizat de RomExpo, Cosmetics Beauty Hair, cu un program de promovare conceput şi organizat de Daniel Forea – Sales Manager, şi-a propus, ca şi în anii precedenţi, să creeze un context de manifestare pentru profesioniştii beauty din România şi partenerii acestora. Standul a fost, aşadar, nu doar zona de expunere pentru produsele şi partenerii internaţionali, prin selecţia generoasă a noilor produse, ci şi un spaţiu de întâlnire şi negociere pentru reprezentanţii acestora.

Prezenţa în cadrul târgului a avut că scop principal prezentarea produselor şi serviciilor de top, iar ca element nou, Medical Estetic Line a facilitat vânzarea aparatelor performante printr-un sistem de rate avantajos.

Produsele noi, precum Laserul Motus AX, Body Sculptor sau JET PEEL au fost echipamentele cerute de specialiştii domeniului beauty şi medical.

MOTUS AX – laserul epilare definitivă destinat tuturor tipurilor de piele, şi-a dovedit eficiența profesională prin procedurile complet nedureroase încă de la prima şedinţa efectuată pe modele umane la stand. Nici echipamentul non-contact BODY SCULPTOR nu s-a lăsat mai prejos, astfel că prin tehnologia patentată în terapii BIO MAGNET FIELD a demonstrat eficiența şi rezultatele optime fără reacţii adverese asupra organismului. JET PEEL a fost cel mai bine vândut produs în târg. Sistemul revoluţionar non-invaziv cu o varietate largă de tratamente: EXFOLIERE – HIDRATARE – REJUVENARE a fost capabil să efectueze rapid o gama largă de tratamente faciale şi corporale.

COMPLETE BEAUTY

Ca în fiecare an, cunoscuta companie Complete Beauty a fost prezentă în cadrul târgului de la RomExpo având că scop lansarea noilor linii de produse profesionale, întâlnirea cu noii clienţi şi reîntâlnirea vechilor parteneri de afaceri, concomitent cu promovarea unui brand de produse cosmetice cu renume mondial – SOTHYS şi noutăţilor  din domeniul esteticii.

Având un portofoliu generos ce conţine mai multe branduri ale DERMEDICS, Complete Beauty a lansat pentru fiecare în parte următoarele noutăţi: MEZO PEN – terapie premium pentru reîntinerirea pielii şi tratamentul eficient al cicatricilor, gama avansată de peelinguri chimice specifice, sigure şi eficiente.

Au mai fost prezentate noile dispozitive cu tehnologii cunoscute de partenerii business din beauty alături de cele mai noi produse: LASER DIODĂ ( VESRUS ), LASERUL LIPO RADIOLOGIE (VINCI) şi noutatea absolută brevetată STAR VAC DX SMART – o tehnologie avansată de stretching celular şi recuperare medicală.

Organizarea acestor tipuri de manifestaţii profesionale reprezintă un sprijin pentru profesioniştii care activează în domeniul beauty, astfel că cei de la Complete Beauty au demonstrat o aboradere profesionistă, corectă prin care au furnizat clienţilor şi partenerilor business cele mai bune soluţii profesionale.

Compania Complete Beauty îşi dorește să prezinte în fiecare an noutăţi şi tehnologii de ultimă generaţie.

TABYA

A fost prezentă in cadrul târgului pentru a prezenta noile produse profesionale marca Tabya destinată tuturor lash-stilisti. La stand, a fost prezentat brandul Blanshutte care conține o gamă impresionantă de produse profesionale pentru eye make-up care se pot folosi atât in mediul profesional cât și in uzul casnic.

Tabya a avut cel mai frumos stand de la Romexpo, un stand unicat care a atras privirile tuturor participantilor și vizitatorilor. Standul a fost vizitat de clenții fideli brandului Tabya cât și de clienți noi incântați de produsele și demonstarțiile LIVE atât la stand cât și cele de pe scena Cosmetics Beauty Hair. Produsele brandului Tabya și Blanshutte au fost testate și apreciate de către cei mai critici curioși participanți la târg. Tabya a oferit vizitatorilor un workshop gratuit “10 trucuri pentru rezistența extensiilor de gene“ – care s-a bucurat de un public generos.

Produsele Tabya și Blanshutte s-au vândut ca pâinea caldă. Au mai fost oferite VOUCHERE in valoare de 100 EURO petru cursurile Academiei Tabya.

Cosmetics Beauty Hair este cea mai mare expozitție din zona beauty in România și are ca scop unic promovarea produselor de calitate intr-un cadru profesionist și generos.

SWISS COLOR

Proaspăt lansaţi pe piaţa românescă, cei de la SWISS COLOR au prezentat la standul de la Cosmetics Beauty Hair, gama de pigmenţi destinată procedurilor microblading și dermopigmentare sprâncene.

În cadrul evenimentului a fost lansată noua gamă pentru buze INTENSIVE LIPS. Trainerul internaţional Michaela Dahlgreen a făcut o demonstraţie LIVE pentru gamele de pigmenţi mai sus menţionate.

Noul produs ESTHE CHOC a fost prezentat într-o cutie cu 21 tablete cu conținut ridicat de antioxidant – ASTAVANTINA, ideale pentru refacerea celulelor din interiorul organismului în urma tratamentului cu mezoterapie.

Unicul scop pentru prezenţa în târgul de profil a fost acela de a prezenta produsele şi consumabilele SWISS COLOR partenerilor de afaceri, saloanelor şi clinicilor de profil din întreagă ţară.

TEODORA DRAGHICI

 Teodora Draghici a participat la târgul organizat de RomExpo pentru că a vrut să-şi facă cunoscută firma şi implict brandurile pe care le promovează.

Aşa cum ne-a obişnuit în fiecare an, Teodora a prezentat produse noi, a organizat o sesiune de demonstraţii LIVE – aplicaţii ale noilor dispozitive. Produsele marca Schendel – Booster şi Sealer s-au remarcat prin inovaţie tehnologică şi performanţă iar consumabilele destinate dermopigmentării au avut un real succes.

Produsele noi ale brandului Linda Paradis – cel mai sigur concept – au demonstrat eficiența tehnicii de înlăturare a tatuajului realizate de specialişti în timpul demonstrațiilor LIVE.

La standul TND Ana Maria Mărgineanu, Claudia Paise și Lavinia Pop au făcut demostrații LIVE cu noile dispozitive și au răspuns intrebărilor puse de viitoarele cursante.

Roxana Dumitru a realizat, cu aparatul performant ORON 60, sprâncene cu aspect natural printr-un mix de tehnici succesive: realizarea firelor cu ajutorul dispozitivului Diamant Blading şi efectul de shading cu ajutorul dispozitivului ORON 60.

Participarea în cadrul târgului a fost utilă şi binevenită pentru că interacţiunea cu oamenii a fost specială mai ales că mulţi dintre vizitatorii târgului cunoşteau detaliii despre evenimetele anunţate în târg şi erau familiarizaţi cu desfăşurătorul evenimentelor LIVE detaliate în spaţiul virtual.

PRESSENSA

Brandul PRESSENSA şi-a făcut simţită prezenţa la târgul organizat de RomExpo prezentând produse dermato-cosmetice pentru tratamentul complex de întinerire, conservarea frumuseţii şi sănătatea pielii. În cadrul Cosmetics Beauty Hair, participanţii au aflat filozofia brandului Pressensa cu privire la furnizarea produselor profesioniste de înaltă calitate, pe baza ultimelor dezvoltări progresive. Principiul fundamental constă în satisfacerea unei pieţe foarte exigente, creând produse de înaltă calitate, cu cele mai înalte standarde de siguranţă.

Produsele prezentate de PRESSENSA la stand conţin ingrediente naturale: Acid hialuronic, extract de măceş, Vitamina C, extrase din Gingo Biloba, extract de mesteacăn, extract de muşeţel, extract de gălbenele, Aloe Vera şi Vitamina E şi au fost testate de  publicul prezent la eveniment.

PRESSENSA a pregătit pentru vizitatori o surpriză de proporţii invitând un medic estetician specialist recunoscut internaţional pentru soluţiile inovatoare în procedurile de cosmetică moleculară.  Medicul Ecaterina Lică din Republica Moldova a răspuns întrebărilor curioşilor şi a efectuat tratamente pe tipuri diferte de piele.

Brandul Pressensa a câştigat rapid simpatia vizitatorilor pentru eficicacitatea şi calitatea produselor prezentate.

COSMOPROF

  În cadrul expoziţiei Cosmetics Beauty Hair a fost prezent importatorul exclusiv şi distribuitor unic în România al produselor cosmetice profesionale faciale şi corporale CASMARA COSMETICS, prezentând vizitatorilor şi profesioniştilor din domeniul beauty cele mai inovatoare produse.

Noutăţile prezentate la stand, au constat în produsele şi tratamentele profesionale pentru îngrijire facială. AGE DEFENSE este un produs revoluţionar de îngrijire facială globală cu ANTI AGE 360i cu conţinut bogat de probiotice.

A fost sezizată cu uşurinţă evoluţia profesională a sistemului anti-aging întărind valorile fundamentale ale brand-ului: natură, ştiinţă, rigoarea şi autenticitate.

Sistemul anti-aging prezentat la standul COSMOPROF a scos în evidenţă, eficiența produselor în funcţie de diferitele stagii de îmbătrânire ale tenului.

  Fiecare funcţie specifică a produselor, ingredienții lor activi esenţiali şi procentul ingredientilor naturali au fost clar şi explicit prezentaţi.

O altă noutate prezentată de COSMOPROF a fost tratamentul profesional personlizat monodozal ECO NATURAL cu 6 faze de lucru, MASK 3020 – masca facială plastifianta bogată în probiotice, dry oil complex, pollu-block.

În cadrul expoziţiei au fost organizate demonstatii LIVE realizate de invitatul special din Republica Moldova ALA ANSAROVA – medic estetician.

 

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here