De pe cele doua maluri ale Prutului si a raului Moscova, vulcanii vuiesc Balcanii si anunta o colaborare ‘bomba’, ce sparge toate granitele – “Balkana Mama”. Cei trei curajosi sunt: Zdob si Zdub, diva Loredana si rapper-ul rus Ligalize.

“Balkana Mama” este o stare, un stil de viata ce pune laolalta oameni si genuri muzicale diferite, creand astfel o energie ce sparge orice bariera de limbaj sau orice granita fizica sau emotionala, prin cel mai frumos act al mintii omenesti – muzica.

Aceasta explozie de culoare si stari este perfect pusa in scena, iar noi dam zoom pe machiaj si par, intrand in povestea care te face sa te ridici de pe scaun- “Balkana Mama”. Loredana, are rolul unei regine in clip si este asezata pe un tron in lumina refletoarelor, regizand distractia si spargand barierele prin vocea ei.

Reginei muzicii pop ii vine acest stil ca o manusa, imbratisand o imagine ultra adaptata a Cleopatrei in materie de machiaj. Machiajul inspirat de femeia care a ramas in istorie datorita frumusetii sale desavarsite, este un machiaj dramatic, elegant si sensual. Ca de fiecare data, Loredana revolutioneaza tendintele anului, setand trenduri in clipul “Balkana Mama”.

Tendintele in materie de machiaj pentru anul 2018 ne inspira sa facem experimente, iar in Balkana Mama, acestea fluctueaza literalmente de la o extrema la alta: de la stralucirea orbitoare a metalelor pretioase si abundenta de sclipici, la abia vizibilul nude effect.

Fata de papusa cu ochi uriasi si genele cosmice reprezinta estetica anilor ’60, iar efectul de gene false isi pastreaza locul pe podiumuri si in tendintele de machiaj ale sezonului. Pleoapele sunt stralucitoare datorita pigmentului auriu, iar privirea este jucausa, tinereasca, de basm. Machiajul ochilor este interpretare foarte curajoasa a stilului Cleopatrei, transformata in cat-eye-ul predominant regasit in tendinte.

Luciul auriu a cucerit industria frumusetii! Unul din simbolurile piesei “Balkana Mama” fiind buzele voluptoase care simbolizeaza senzualitate, au fost puse in evidenta de pigmentul auriu, care intregeste look-ul de regina.

Fiind o piesa in limba rusa, singurul element din cultura bogata a acestei tari inclus in videoclip este parul care are o impletitura impresionanta. Accesoriile purtate aduc cu ele culoare, iar, ca orice regina, diva poarta pe cap o coroana.

Trompetele vestesc bucuria dansului, iar tobele…tobele ne aduc vestile bune. Iar aceasta colaborare este cea mai buna veste pentru petrecareti! Va invitam sa ii dati zilei de astazi un soundtrack jucaus si sa urmariti videoclipul pe canalul MediaPro Music pe YouTube!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

six − one =