Metallic Inspiration by Marian Tănase

648

Make-up artistul Marian Tanase a creat un machiaj dedicat femeilor cu adevărat încrezătoare și independente care nu ezită să-și dezvăluie personalitatea. Metallic Inspiration se bazează pe accentuarea puternică a privirii, iar look-ul celei care optează pentru acest tip de make-up este unul plin de senzualitate. Contrastul puternic dintre umbrele gri-metalice de la nivelul ochilor și buzele nude sporește elementul spectaculos al lucrării, scoțând în evidență feminitatea modelului.

Privirea devine punctul central al creaţiei, iar genele dese și bogate, puternic conturate cu rimel negru, încadrează perfect ochii. Tenul mat, ca de porțelan, este nuanțat discret cu un blush roz pal pudrat pentru ca efectul să fie maxim. Metallic Inspiration by Marian Tănase este un machiaj dedicat exclusiv femeilor puternice care nu se tem să iasă în evidență, fiind o sursă de inspirație pentru orice make-up artist.

 

Credits \\ HAIR: Constantin Dumitru | MAKE-UP: Marian Tănase – Trainer Adhara Makeup School | PHOTO: Tiberiu Arsene MODEL: Etoiles Models STYLING & ACCESORIES: Rovena Andrei

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here