Adina Zotinca – Scutul romantismului.

406
lila-rossa.ro

Uneori ai nevoie doar de un gest ca să cunoști o persoană. Felul în care își așează părul după ureche denotă o sensibilitate, iar mâna cu care își acoperă buzele atunci când zâmbește arată că e sinceră și emotivă. Parcă totul pornește de la privire, de la acei ochi care de fiecare dată se uită la fel de blând la tine, indiferent de culoarea închisă care îi acoperă, de la acea atingere care deși poartă nuanțe metalice, devine tot mai caldă de fiecare dată.

Când realizezi că scutul ei puternic ascunde de fapt un romantism incurabil, atunci începe să te inspire. Așa a apărut colecția „Mistik” ce îmbină bijuteriile handmade create exclusiv de Gio studio pentru colecția Adinei Zotinca și pictorialul cu iz gothic, realizat de Yan Photograpy, în care cele mai întunecate colțuri ale unei palete de farduri se îmbină cu piulițele în culori reci ale bijuteriilor pentru a exprima contrastul dintre puterea aparenței și fragilitatea interioară.

Credits: Make-up: Adina Zotinca- Trainer Scoala Machiaj Adina Zotinca,  Accesorii: Gio Studio,  Foto: Yan Photography,  Models:  Andreea Puia, Sabina Tatu, Denisa Turcu, Paula Florea, Diana Bobes

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here