lila-rossa.ro

În ceea ce privește Tabya Lash Academy, specialiștii o clasează drept nr. 1, în România. Nu doar pentru că este prima școală de instruire profesională, ci pentru că întrunește caracteristici speciale și definește lash stiliști de top. Peste 300 de sesiuni-cursuri complete susținute, peste 620 absolvenți și 998 diplome oferite, demonstrează fidelitatea clienților față de programul complex lansat.

Pe lângă cursurile de baza, cele speciale și  volum, se acorda atenție  seminariilor și sunt puse în evidență workshop-urile cu tematici: Lash Sculpt, Lash-on & WorkShop!

Profesionalism

S-a pornit de la faptul că trebuia înființată acesta academie, care să reprezinte un adevărat pilon. Mai exact, să fie ca o busolă pentru cei care vor să urmeze o carieră în acest domeniu. Este important ca programul complex să ajute tot mai mult persoane aflate la început de drum. Feedback-ul pe care îl primește TabyaLashAcademy este unul care demonstrează diferența față de competiție.  Informațiile, tehnicile upgradate și inovatoare sunt percepute imediat. Se asigură chiar și partea de consiliere  pentru alegerea cursului potrivit și mai apoi, pentru achiziția de produse. O tehnică însușită greșit, aduce cu sine clienți nemulțumiți, distrugerea genelor și degradează sănătate ochilor, ne clarifică Tabya.

O satisfacție majoră pentru un trainer, spune Tabya, este atunci când cursanții înțeleg necesitatea perfecționării tehnicii clasice, de fir cu fir. Ei trebuie să își însușească tehnicile de volum 2D+3D. Perseverența și răbdarea în lash making sunt calități extrem de importante spre atingerea succesului.

Cursanții Tabya Lash Academy sunt lash stiliști de top , se angajează și sunt recrutați imediat. Renumele academiei oferind o reală șansă pentru o cariera de succes. De asemenea, absolvenții Tabya Lash Aademy au posibilitatea de a continua în echipa Tabyei și astfel să reprezinte brandul. Pentru înscrierea la cursuri, puteți accesa pagina www.extensiigenecursuri.ro. Tot aici găsiți informații complete despre fiecare tip de curs.

Tehnici de lucru

Deși este foarte ocupată, Tabya își face timp de fiecare dată pentru a îmbunătății tehnicile pe care le predă în cadrul Academiei de gene, astfel nivelul de predare este la cote superioare. De asemenea, Tabya are în atenție toate noutățile internaționale, din industria de gene. Este invitată în calitate de speaker la congresele internaționale, dar și judecător în cadrul multor concursuri de lashes.

Cu toate că este una dintre cele mai bune în domeniul, Tabya își dorește să se autodepășească ori de cate ori are ocazia, fapt care a determinat-o să dezvolte unele tehnici cunoscute în Rusia și în Europa, și astfel să le îmbunătățească. Datorită factorilor externi ai fiecărei țări, genele trebuie întreținute ținând cont de umiditate și climă, dar nu numai. Tehnicile de volum, rezistenta, întreținere și sigilarea corectă a fiecărei lucrări sunt doar o parte din îmbunătățirile pe care Tabya le dezvoltă și le face mai eficiente pentru domeniul extensiilor de gene. În acest mod, Tabya reușește să obțină o lucrare cât mai comodă pentru clientele ei și cât mai puțin invazivă pentru genele naturale ale acestora. Tabya susține că scopul tuturor tehnicilor pe care le upgradează este de a reuși să nu afecteze nici măcar 1% din genele naturale.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here