Colectia funky – Vidal Sassoon

Ca de obicei, Academia Vidal Sassoon dă tonul în materie de trenduri. Asumându-și rolul de inovatori în hairstyle au creat noul trnde. BHA, cea mai recentă colecție a echipei Sassoon mizează pe tinerețe. Cu un aer fresh, îndrăzneală și eliberarea de prejudecăți evidentiaza frumusețea diversității.

Axată pe atitudine, rebeliune și inovație, această colecție aduce în prim-plan liniile asimetrice și texturile lejere. Astfel rezulta un aspect lejer și funky. Se folosesc culori tari, roșu, lila sau blond-gri și tunsori scurte, dedicate celor mai îndrăznețe femei. Având ca inspirație un stil eclectic și aerul rebel al muzicii punk, fiecare coafură respectă standardele de precizie Sasoon, fiind finisată într-o manieră lejeră pentru un plus de personalitate.

Directorul de creație al colecție, Mark Hayes declară: „Am vrut să arăt cum metodele noastre pot fi adaptate fiecărei cliente pentru a-i exprima personalitatea. Am inclus câteva imagini în mișcare inspirate de stilul lui Richard Avedon pentru a exploata felul în care arată coafurile în acțiune. Bineînțeles că am adoptat stilul geometric al tăieturilor, dar ideea este că în final, rezultatul nu trebuie să fie geometric. Micile detalii creează unicitate!”

Credits: Hairstyle: Mark Hayes | Make-up: Daniel Koleric | Styling: Lucie Perrier | Photo:  Daniel McCourt

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here