Inspiră-te de la cei mai buni! Cinci povești de success ale make-up artiștilor faimoși!

333
lila-rossa.ro

Strălucire, eleganță și celebritate! Lumea modei este, fără nicio îndoială, fascinantă pentru numeroase persoane, indiferent din ce colț al lumii este privită, însă nu se limitează totul la tinerele cu siluete perfecte care defilează. În spatele lor, al coafurilor excentrice și al machiajelor atent realizate și fabuloase stau make-up artiști renumiți, cu cariere de zeci de ani în spate.

Fie că vorbim de show-urile de modă ori de aparițiile fascinante de pe covorul roşu, în spatele imaginii minunate a celebrităților se află, întotdeauna, un make-up artist de renume, care cunoaște trăsăturile frumoase ale oricărei vedete cu care colaborează și pe care reușește să o pună în valoare cu succes.

Descoperă ce se află dincolo de numele mari ale industriei internaţionale de beauty și inspiră-te. Învață cum să fii cel mai bun specialist în machiaj de la cei mai buni make-up artiști!

Richard Taylor

Născut într-un orășel mic din Noua Zeelandă, Richard Taylor este unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști de la Hollywood. A câștigat cinci premii Oscar, patru Bafta și multe altele. Este cofondator și codirector al companiilor Wellington’s Weta și a realizat machiajele starurilor din celebrul film ”Lord of The Rings”. De asemenea, în 2012, Taylor a fost numit neozeelandezul anului. Alături de Weta a câșigat mai multe premii, datorită machiajelor extraordinare pe care le-a realizat pentru filme ca ”The Hobbit Trilogy”, Xena Series ori ”Avatar”.

 

Nicolas Degennes

Este unul dintre make-up artiștii care a făcut minuni pentru toate femeile din întreaga lume. În calitate de director artistic al Givenchy, acesta a reinventat pensula de rimel, creând-o pe cea telescopică, care conferă gene perfect arcuite, pentru o privire pătrunzătoare și misterioasă. De asemenea, Degennes susține că arma secretă a unei femei este, fără doar și poate, mascara. ”Pur și simplu schimbă radical look-ul unei femei”, mărturisea acesta! Printre celebrităţile de renume alături de care a lucrat se numără Monica Bellucci, Vincent Cassel, Kristin Scott Thomas, Fanny Ardant, Charlotte Rampling, și desigur, Liv Tyler.

Filozofia sa supremă se referă la faptul că machiajul înseamnă libertate. “Libertatea de a deveni cine vrei să fii în acel moment … de a experimenta …de a te exprima…”

 

Bobbi Brown

Bobbi Brown este considerată unul dintre cei mai cunoscuți make-up artiști de pe planetă, produsele ei fiind vândute în peste 60 de țări.  Artista își petrece o mare parte din timpul liber pe drum, unde realizează zeci de întâlniri cu fani sau specialiști din domeniul frumuseții, în cadrul cărora le împărtășește trucuri de machiaj ori istorii din experiența proprie. Ba mai mult, Bobbi Brown, care s-a născut în Chicago, Ilinois, a scris, de-a lungul timpului, opt cărți despre machiaj și frumusețe și a colaborat cu reviste glossy precum ”Elle”, ”Vogue”, ”Self”, etc. Artista a devenit faimoasă în New York-ul anilor 1980, când a revoluţionat tendinţele în make-up, propunând un stil cu totul diferit, bazat pe tonuri moderate şi naturale, ce a reprezentat un contrast puternic faţă de buzele roşii şi ochii conturaţi excesiv în acea perioadă.

 

Billy B

Este make-up artist consultant pentru gigantul brand L’Oreal Paris și a lucrat, de-a lungul timpului, pentru reviste de modă celebre precum Elle, Harper’s Bazaar și Vanity Fair. Cariera sa a început în 1985, când și-a părăsit orașul natal, Aberdeen, Mississippi și s-a mutat în New York Creativitatea sa și abilitatea de a mânui cu dexteritate pensulele i-au adus astăzi recunoștința celebrităților, care îl consideră, fără doar și poate, unul dintre cei mai de succes specialiști în machiaj. De-a lungul timpului, acesta a lucrat cu nume mari precum GAGA, Mariah Carey, Beyonce, Tina Turner, Debbie Harry, Pink, Melissa Etheridge, Cheryl Crow, Missy Elliott, Mary J. Bilge, Yoko Ono și Dolly Parton.

 

Pat McGrath

S-a născut în Northampton, Marea Britanie și este cunoscută drept unul dintre cei mai buni make-up artiști, datorită colaborării cu revista Vogue. De-a lungul timpului, Pat a lucrat cu nume mari din showbizul internațional precum Jennifer Lopez, Jennifer Aniston sau Madonna, iar în prezent este Creative Design Director la Procter & Gamble’s Global Cosmetics. Totuși, succesul ei a primit cea mai frumoasă recunoștință în 2013, când Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a conferit distincția ”Member of the Order of the British Empire”, prin care i-a recunoscut serviciile prestate în industria de modă și înfrumusețare.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here