lila-rossa.ro

Gene ca la Hollywood

În ultimii ani, extensiile de gene au devenit una dintre cele mai importante tendințe în materie de beauty. Evoluția este uimitoare, de la extensiile de gene aplicate în tehnica clasică, azi vorbim de Russian Volume  cu aceeași naturalețe.

Provocarea și măiestria unui lash artist este vizibila prin variantele de styling pe care le introduce în trend. Profesia de lash artist nu este numai o meserie. Este un domeniu care nu îți impune limite, cu fiecare clientă creezi o nouă emoție unică.

Trendul ultimilor doi ani care ia amploare în întreaga lume este Stylingul Kim Kardashian. Stiliști din întreaga lume au încercat să reproducă stilul ei. Gene lungi și definite, păstreaza însă un look natural. Secretul  genelor ei stă în tehnica de volum pe linia genelor care le face să pară mai dese și accentuate, dar  fără să le încarce foarte mult. Sunt irezistibile, extrem de negre și totuși foarte comode în purtare.

Conceptul Kim Kardashian pornește de la crearea unui look care să taie răsuflarea și să reproducă lookul glamouros al celebrităților de la Hollywood. Este un styling care înainte de tehnicile speciale utilizate, presupune personalizarea schiței pentru fiecare clientă în măsura în care rezultatul final să transmită feminitatea și senzualitatea specifică vedetei care a dat naștere trendului.

Cu toate ne dorim să arătăm impecabil atunci când ne trezim, clientele azi își doresc gene dese și totuși comode , Kim Kardashian Style este alegerea perfecta. Înțelegerea adoptării stylingului personalizat presupune o bună comunicare cu clientele care îți trasează liniile stilului ales, dar și foarte multe ore de  practica.

Cui se adreseaza acest styling?

Personal cred că acest mod de aplicare se adresează clientelor care iubesc provocările, care se inspira permanent din tendințe și care prin atitudinea potrivită vor pune în valoare stylingul îndrăzneț . În momentul în care cunoaștem modelul și avem coordonate precum accesoriile, vestimentația,  putem concepe schița. Rolul cel mai important îl joacă fizionomia feței și forma ochilor, în funcție de care alegem lungimile și curburile.

Stylingul personalizat presupune să fii creativ, însă înaintea creativității e nevoie să ai un bagaj de cunoștințe despre fizionomia feței, forma ochilor și cum poți corecta prin mixarea lungimilor, curburilor și culorilor.

Ce tehnici alegem?

Este extrem de important să stăpânești tehnicile cele mai bune și mai rapide, să cunoști diferențele dintre aspectul fibrelor, curburilor încât să poți crea un aspect uniform.

Tehnicile utilizate sunt numeroase, putem realiza efectul atât prin tehnica clasica feathering, cât și prin tehnicile 2D-3D dar mai ales utilizând tehnicile Russian Volume astfel încât, evantaiele create să fie pufoase și uniforme. Simțul estetic fără tehnica nu va produce o lucrarea reușită și un rezultat mulțumitor. Armonizarea lor  este cheia succesului.

Cum putem realiza efectul Kim Kardashian ?

  1.      Efectul Kim Kardashian este destinat ochilor migdalați, cărora le putem adapta stylingul natural, păpușă, cat eye, squirell eye.
  2.      În primul rând este necesar sa înțelegem că efectul acesta presupune  aplicarea extensiilor pe straturi.
  3.      Avem nevoie de extensii de gene cu grosimi diferite începând cu 0.03 până la 0.12/0.15 cele mai groase
  4.      Curburi  diferite și mixarea lor pe straturi. Curburile recomandate sunt  B, C, CC, .

Ce dorim să obținem?

  1.      Look natural care să nu atragă atenția către gene, ci mai degrabă către armonia feței și aspectul ei general.
  2.      Densitate care să pună în valoare linia și culoarea ochilor. Combinarea acestora va corecta și va crea impresia unui machiaj natural cu accente de umbra și lumina.

Cum realizăm aplicarea?

  1.      Vom mixa curburile astfel încât pe straturile superioare să avem curbe accentuate și pe straturile inferioare curbe mai line. În coltul intern vom alege o curbă mai puțin accentuată, spre deosebire de colțul exterior unde vom utiliza o curbă accentuată. Ne dorim, per ansamblul să creăm impresia de lifting și iluzie a unei linii ascendente.
  2.      Lungimele vor varia de la 4-16 mm în așa fel încât, diferența pe secțiuni să fie între 1-3mm.
  3.      Mixând curburile și lungimile ideal ar fi ca extensiile mai lungi să fie curbe puternice și cele scurte să fie mai line, însă în concordanță cu stratul în care aplicăm.

În cazul modelului meu, am utilizat produsele London Lash, extensiile de gene Mink Mayfair Lashes și Silk Chelsea Lashes, grosimi   0.03, 0.05 și 0.07 , lungimi de la 6mm până la 13 mm , și curbele C, CC, D. Am ales combinarea celor două tipuri de extensii, astfel încât. să am atât un aspect natural  cât și să subliniez aspectul ușor dramatic al  tehnicii alese.  Am optat pentru Adezivul Power Bond și penseta London Lash Professional Volume. Produsele London Lash Pro sunt disponibile în România prin intermediul Simetria Lash Pro.

Arta lash stylingului este un proces continuu, nu are limite, nimic nu este exagerat și trebuie să fim mereu dispuși să învățăm tehnici și metode noi de aplicare.

Mai multe informați despre sesiunile de perfecționare în cadrul cursurilor London Lash, le puteți găsi pe siteul www.simetrialashpro.ro.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here