Minimal Red by Natalia Clima

398

Natalia Clima abordează un look minimalist, redus la esența machiajului. Make-up artistul concepe și exprimă propria viziune asupra frumuseții: simplitate și stil nonconformist, făcând din colecția Minimal Red un manifest pentru atitudine.

Conceput exclusiv pe nuanțe de roșu (arămiu, brun-roșcat, vișină putredă), machiajul este pus în evidență de paloarea de porțelan a chipului modelelor. Extrem de spectaculos prin tehnicile folosite, make-up-ul creat de Natalia Clima se limitează la accente sângerii la nivelul ochilor și al buzelor și la umbrirea delicată a obrajilor cu arămiu. Efectul este unul neașteptat, modelele căpătând o frumusețe supranaturală datorită contrastului dintre nuanțele de roșu și ivoire-ul pielii.

Liniile clare, geometrice, de la nivelul sprâncenelor și al pomeților (de asemenea în nuanțe arămii și rubinii) creează o imagine asemănătoare unei picturi, aducând un look misterios fiecărui model. Un plus de impact este obținut din accesoriile albe, simple, care acoperă în întregime părul, lăsând doar machiajul la vedere și punându-l astfel în evidență.

Colecția Minimal Red by Natalia Clima este dovada clară că stilul minimalist în arta machiajului poate fi extrem de estetic și de spectaculos atunci când are în spate un concept solid și o execuție profesională.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here