Adina Zotinca- Mirajul transformării cu ajutorul machiajului.

0
353

Pornind de la un look nude, curat și discret putem transforma o femeie astfel încât aceasta să arate perfect pentru diferite ocazii speciale. Fiindcă toate doamnele și domnișoarele își doresc ca la fiecare apariţie în public să se prezinte cu o imagine impecabilă, adecvată momentului zilei, am creat o colecție care să le ofere look-ul ideal atât pentru zi, cât și pentru seară.

Evenimentele speciale presupun machiaje elegante sau chiar extravagante care să transforme fiecare femeie în cea mai bună imagine a sa, iar acest lucru se poate obține cu ajutorul micilor trucuri de make-up. Deoarece adesea, după o zi lungă și obositoare, nu mai avem timp sau energie să ne aplicăm un nou machiaj, putem folosi câteva secrete de make-up pentru a transforma look-ul natural într-unul elegant, de seară.

Această colecție este realizată pentru a întâmpina nevoia de transformare rapidă a unui machiaj simplu de zi într-unul perfect pentru evenimentele de neuitat, de aceea se pornește de la stilul nude care se transformă într-unul rafinat și chiar extravagant, fiind pus în evidență de coafurile lejere și de accesoriile lucrate manual.

Credits: Make-up: Adina Zotinca, Foto: Lavinia Danciu Photography, Hair: Laura Popa, Accesorii: Lafemme Coliere Bijuterii, Models: Paula Florea, Evelin Negrea,  Andreea Puia, Ruxandra Alexandru

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ