lila-rossa.ro

Sassoon AW17

Moda de azi are o abordare unică, eclectică și individualistă, cu designerii inspirați de o gamă uimitoare de materiale. Anii şaptezeci tipăriţi cu jachete din piele rebelă, alături de renumitele zone brodate cu denim folcloric, cu un spirit inovator, cu o abordare unică și neconformistă,  a inspirat colecția Jejeune de către Academia Sassoon.

Există o emoție în arta părului; asemenea hainelor, părul reflectă viața celui care îl poartă. Timpul își lasă urme și există un sentiment de autenticitate când vine vorba de păr. Texturile Mohair dau un sentiment distresat ale părului de o lungime cu zone ascunse tăiate în diferite forme. Secționarea organică acționează cu modelele naturale de creștere ale părului.

Măreţia culorii este sărbătorită prin utilizarea unei tehnici complicate de weaving. Firele fine și largi sunt amestecate pentru a crea schimbări subtile de tonuri de culoare într-o paletă de lavandă și violet, cool blonde şi un soft coppery gold blonde. Culoarea îmbunătățește textura părului ondulat cu tăieturi back-to-back şi crează o diagonală de-a lungul părului.

Credits: Hair: The International Creative Team Led by Mark Hayes | Make-Up: Daniel Koleric | Styling: Lucie Perrier | Photographer: Benjamin Vnuk

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here