Eclectic si fascinant marca Nu-Pop, Vidal Sassoon 

Ce au în comun Kurt Cobain, solistul trupei Nirvana, Peggy Moffit  și Roy Lichtenstein, celebrul ilustrator american? Toți trei constituie punctele de plecare pentru colecția de hairstyle Nu-Pop de la Vidal Sassoon. Colecția este realizată de celebra academie în stilul chic al anilor ’60. Tendinţele create pentru sezonul rece pun accentul pe linii geometrice și culori tari, elemente ce inspiră atitudine nonconformistă şi un look relaxat. Inspirați de artiști rebeli care au spart barierele și au creat noi idealuri de frumusețe. Cei de la Sassoon ne propun un stil original. Atât ca textură cât și la nivel de culori se optează pentru nuanțe de roșu (de la coral, la cupru), roz prăfuit, dar și albastru marin sau violet pal levănțică.

Nu-Pop de la Sassoon este o colecție de hairstyle extrem de cool și rafinată. In același timp practică și relaxată este adaptată celor care sunt sau se simt tineri. Un brand de renume care îmbină arta și influențele vizuale cu tehnicile de top în coafură. Academia Vidal Sassoon își confirmă poziția de inovator în industria de beauty, prezentând creaţii  tonice și originale.

Credits: Hair: The International Creative Team led by Mark Hayes | Culoare: The International Creative Team led by Peter Dawson | Make-up:Daniel Koleric | Styling: Lucie Perrier | Photo: Colin Roy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − 3 =