SCANDAL DE PROPORTII IN LUMEA INTERNATIONALA PMU

1062

SCANDAL! Tina Davies la cutite cu Branko Babic

Scandal in social media. Intr-o postare pe facebook, Branko Babic dermopigmentist recunoscut international, critica dur calitatea pigmentilor folositi de Tina Davies omologul sau de origine americana. Scandalul a escaladat in on-line, mai exact pe facebook. Aici gasesti postarea originala a lui Branko click >>. Branko o acuza direct pe Tina Davies (distribuitorul produselor), sustinand ca in produsele pe care le foloseste si distribue se gasesc substante cancerigene.

SCANDAL! BRANKO

Branko

Postarea lui Branco tradusa ar suna asa: link catre postarea originala click >>

<< „Tina Davies – siguranța inainte de toate! Adevarat sau nu? O intreb pe Tina Davies in urma cu un an, despre aminele aromatice din produsele ei, iar ea mă blochează. Iata de ce. Produsele Tinei Davis produse de Permablend sunt strict interzise in Europa, deoarece contin o cantitate imensă de nichel, bariu si amine aromatice. Care poate fi problema? Se va spune, nimic grav! …cancer de piele.
„Produsul conține amine aromatice anisidina si metafenilendiamina (valori măsurate: 6,2mg/kg  respectiv, 0,77mg/kg) si o cantitate excesiva de bariu si nichel (valori măsurate: 1200 mg/kg respectiv 2,8mg/kg), precum și hidrocarburi aromatice policiclice (valoarea totală măsurată: 1,3 mg/kg).
Fenilendiamina este un iritant al pielii, iar anisidina si hidrocaburile aromatice policiclice, pot provoca cancer. Bariul poate fi absorbit cu ușurinta avand efecte toxice asupra organismului care afectează activitatea musculara, a rinichilor si a inimii, rezultand aritmii, paralizii sau modificari gastrointestinale. ” – Comisia Europeană >>

SCANDAL! TINA

Tina

Postarea lui Branko de pe facebook a starnit multe controvesre in randul dermopigmentistilor. Tina Davies raspunde provocarii pe pagina sa oficiala click >>, sa dezminta cele sustinute de Branko. Tina il acuza pe acesta de rele intentii si de denigrare a imaginii Perma Blend.  

Ce parere ai? Scrie un comentariu. Inregistrarea pe acest site este facila! Poti folosi un nikname.

<< Din pacate, trebuie sa fac aceasta postare pentru a aborda un atac personal. In primul rand, doresc ca cei din comunitatea noastra sa stie ca eu si Perma Blend avem grija de produsele noastre iar  siguranța clientilor nostri este prioritara.

Ieri, am aflat de o postare a raportului Rapex despre pigmentii din gama I LOVE INK Gri si Blond. Acesta este menit sa sperie comunitatea noastra de artiști, sa raspandeasca panica si să ma intimideze. Acest autor al postarii nu m-a contactat niciodata si este cunoscut pentru actele sale de intimidare si defaimare a altora in public. Comportamentul sau este atat de jenant si neprofesional.

Rapoartele Rapex nu sunt concludente. Nu exista numar de serie si lot, iar imaginile contin  recipientii vechi, care au fost retrasi din circulatie in urma cu doi ani. Din acest motiv, nici eu, nici Perma Blend nu putem depista si urmari produsele respective pentru a face comentarii si a oferi suport.

SCANDAL! LEGISLATIV

Pentru a aduce mai multa claritate acestui caz, ceea ce nu inteleg multi oameni este ca nivelurile acceptabile ale ingredientelor produselor se schimba constant. Un continut acceptabil azi, se poate schimba in cateva luni. Iar nivelul ingredientelor variaza de la o tara la alta, de la o agenție la alta. Adaptarea retetelor produselor este necesara in mod constant de catre producatori, executata cu  proactivitate pentru a fi conforme cu reglementarile impuse in diferite regiuni.

Companiile si liderii acestora ar trebui sa se intalneasca pentru a se sprijini si a se informa reciproc. Nu sa sperie comunitatile profesionale si sa dezinformeze concurenții cu „produse de proasta calitate, care provoaca cancer”. In prezent, rata mortalitații datorate cancerului rezultat din substantele produselor pentru tatuare este zero.

Perma Blend (sau World Famous) produce pigmenti de peste 50 de ani. Liderii veterani în productia de pigmenti destinati PMU și tatuajelor corporale. Nu suntem incepatori in productia de pigmenti. Suntem foarte constienti de reglementarile impuse in intreaga lume. Produsele au fost fabricate conform standardului ResAP (2008) si au obtinut certificate CTL.

TINA SI BRANKO

In plus, linia de fabricatie Perma Blend a primit recent certificarea ISO 13485. ISO 13485 a fost creat  pentru a sprijini si certifica producatorii de dispozitive medicale si a mentine eficienta proceselor lor in conformitate cu normele managementului calitatii. ISO 13485 asigura proiectarea, dezvoltarea, productia, instalarea si livrarea dispozitivelor medicale in siguranta. Perma Blend este prima companie de pigmenti din SUA care a realizat acest lucru, ridicand propriile standarde la un alt nivel.
Ingredientele utilizate in pigmentii nostri contin pulberi de colorare, glicerina, extract de hamamelis (nucul vrajitoarelor – USA), apa, colofoniu (sacaz), alcool benzilic si alcool izopropilic. Toti pigmentii sunt sterilizati cu raze gamma. Va rugam sa consultați MSDS (baza de date online) cu listarile complete ale ingredientelor din fiecare pigment.

Perma Blend monitorizeaza si ajusteaza in mod constant retetele produselor. Acestia se asigura ca  ingredientele folosite in pigmenti sunt de cea mai buna calitate – cum am facut de curand, cand am inlaturat pigmentul Red 210. Puteti citi mai multe despre inlocuirea pigmentului Red 210 in blogul nostru.

PROVOCAREA

Daca tot ai citit acestea Branko, de ce nu ma contactezi sau de ce nu imi faci o vizita la birou? Imi plac, mai degraba,  discutiile constructive ca intre colegi, decat un manifest dramatic postat pe Facebook, insa stiu sigur ca iubesti  audienta! Scuze amice, nicio sansa! In orice caz, stii cum sa ma contactezi, poti folosi Google. Putem sa ne duelam sau am putea vorbi despre probleme reale! Namaste, sa ai un weekend frumos!>>

Concluzie scandal.

Sigur, este important sa fim protejati de legi care interzic produse ce ne pot influenta sanatatea. Dar in realitate altii se pot folosi de postari de acest gen, ca un instrument de promovare. Stim cu totii ca promovarea negativa de tip scandal, atrage si in acest mod vestile circula rapid.

Ce crezi tu despre aceasta situatie? Parerea ta conteaza pentru noi.

Daca ti-a placut subectul nostru – Like, Share, Comment

creditprime.ro

3 COMENTARII

  1. Branco ar trebui sa-si caute de treaba sa cu brandul sau. Sa ei la puricat fiecare concurent si sa-I denigrezi in acest hal nu este treaba lui. Daca pimentii Tinei au o problema sa se ocupe autoritatile responsabile, nu concurenta. Chiar daca pigmentii Tinei au o problema, nu m-as orinta catre Branco pentru ca acesta nu isi respecta colegii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here