Orice femeie iși dorește schimbări, pentru că simte nevoia de a îmbunătăți ceva la aspectul său fizic, ceea ce atrage, imediat, impactul psihologic. Unele femei caută schimbarea destul de rar, își iau de acolo energia pentru o perioadă mai lungă de timp. Altele vor schimbări foarte des, pentru că activitatea de zi cu zi este epuizantă, iar ele trebuie să funcționeze la capacitate maximă. Dacă fiecare dintre noi este adepta schimbărilor, în mediile obișnuite în care ne petrecem timpul, vă dați seama ce se întâmplă în rândul vedetelor? Ele “nu au voie” să apară în fața camerelor fără să fie aranjate, extrem de bine îmbrăcate, machiate impecabil, cu haine de brand și accesorii perfect încadrate.  Vedetele au talent la diferite domenii artistice, dar nu neaparat în zona de beauty. Tocmai de aceea este foarte important ca esența lor să fie pură, impecabilă. Pornind de la buze, pomeți, luminozitatea chipului și continuând cu brațe, abdomen, picioare, totul trebuie să fie imposibil de comentat negativ.

Un detaliu căruia i s-a acordat atenție extraordinară este reprezentat de sprancene, care suferă modificări, de-a lungul anilor, așa cum vom vedea în imagini. Sprâncenele arată evoluția umanității, mai ales pentru că ele cresc de două ori mai lent decât părul de pe cap. Totodată, sunt responsabile de încadrarea structurii chipului și cresc în functie cu forma feței fiecăruia dintre noi. Intervențiile care au fost facute asupra sprancenelor, mai ales de către femei, subliniază doza de feminitate care trebuie transmisă celor din jur. Ansamblul se schimbă atunci când sprancenele suferă anumite modificări, pentru că trebuie să ținem cont de mai mulți factori, așa cum se va observa în analiza ce urmează.

Jennifer Aniston (Jennifer Joanna Aniston )

Este o actriță extrem de cunoscută, este regizor, producător de film, dar și importantă femeie de afaceri. Este faimoasă pentru cariera sa artistică, pentru rolurile pe care le-a avut, dar și pentru ca a fost desemnată cea mai sexy femeie din toate timpurile, de o cunoscută revistă din America. Are o carieră de succes, foarte multe femei o apreciază și o consideră exemplu demn de urmat. Sprancenele ei au suferit modificări de-a lungul anilor, de la foarte subțiri, scurte și complet asimetrice, acoperite cu fard sau creion, pentru o linie trasată, până la cele subțiri, dar alungite, cu accente de păr natural, neacoperit de fard și apoi la sprâncenele cu aspect natural, ușor neglijent, sprancenele groase, libere, dar atent pensate și tunse. Maturitatea femeii de astăzi este redata prin impactul sprancenelor.

Un alt personaj feminin extrem de urmărit este cunoscut sub numele Beyonce si sunt foarte putini cei care îi știu numele complet: Beyonce Giselle Knowles-Carter.

Este cea care a pus accentul pe copilăria și pe adolescența multora dintre noi, fiind cantareata si actrita de succes, din America. In trupa Destiny’s Child a atins apogeul carierei de grup, apoi a cunoscut si succesul individual, prin diferite piese pe care le-a lansat. Melodiile ei au fost atât de apreciate, incat a primit foarte multe premii muzicale, pentru producții proprii sau pentru diferite colaborări, așa cum este, de exemplu, cea cu Shakira. Toata lumea a fost preocupată de viața ei sentimentală, zbuciumată, până când lucrurile s-au asezat, cu Jay-Z.

Fiind un personaj atât de controversat, Beyoncé a fost nevoita sa tina sub lupa imaginea ei, pentru ca toți ochii erau atintiți spre ea. Oamenii din cinematografie, din presa, din muzica, toti o urmareau atent. Imaginile surprinse cu ea, de-a lungul timpului, arata evolutia sprancenelor, pe care s-a pus atat de mult accent.  Moda sprancenelor creionate, subțiri și închise la culoare, a prins-o si pe ea, apoi, peste ani, s-a trecut la o alta variantă, cea a sprancenelor pieptanate, naturale, dar subtiri. Recent, Beyoncé a adoptat un stil cu sprancenele foarte sexy, groase, cu forma naturala si culoare usor deschisa. 

Shakira, o altă personalitate, extrem de puternica, al carei nume complet este Shakira Isabel Mebarak Ripoll.

Joacă un rol important pentru scena. Este cantareata, actrita si dansatoare. Si-a creat o imagine ușor de memorat, datorită mișcărilor senzuale din videoclipurile sale si a obtinut o pozitie de top în ierarhia muzicală, din întreaga lume. Stilul ei muzical a suferit unele modificari, ceea ce a atras, automat, schimbări în stilul vestimentar și în imagine. Shakira este cel mai bine vandut artist columbian. Motiv pentru care a primit foarte multe premii și trofee, a doborat recorduri existente si a stabilit altele. În prezent, se bucură de postura de mamă și soție, printre numeroasele roluri pe care le joacă în societate. Sprancenele ei au fost în centrul atentiei si s-a tinut cont de ele, ori de cate ori au avut loc schimbări de look. Imaginile o să vă surprinda cu Shakira pe care puțini o știu, brunetă, cu sprancene negre și groase.

Prin schimbarea de look, de la brunet la blond. Sprancenele s-au schimbat, la randul lor, adoptând o formă naturala și o culoare mult mai deschisă decât înainte. În prezent, forma sprâncenelor Shakirei este naturală, fără stilizare amănunțită. În ultimul timp, a adoptat un stil natural, din cap până în picioare. Își asumă vârsta și nu face încercări disperate de a părea mai tânără.

În concluzie, sprâncenele vorbesc despre noi și trebuie să ni se potrivească perfect. De aceea, este indicat să apelați la un specialist care va ști exact ce vă avantajează. În interacțiunea umană, joacă un rol important. Pentru că sprâncenele reușesc să transmită stările pe care le simțim. Fie că vorbim despre bucurie, disperare, tristețe, surprindere sau furie. Așadar, este important să le urmărim, ca să identificăm emoțiile celor din jur.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here