Stylish Bride, pentru mirese de poveste

287
lila-rossa.ro

Suntem în plin sezon al nunților, iar colecția Stylish Bride by Constantin Cucu, hairstilist al renumitului brand Micușa Stil, poate deveni sursă de inspirație pentru coafurile clientelor pretenţioase. Caracterizate de eleganța stilului clasic, lucrările structurate cu volume ample sunt alegerea perfectă pentru ziua cea mare.

Colecția cuprinde cocuri stilizate dedicate mireselor elegante, fiind construită pe baza buclelor și a accentelor obținute din împletituri complexe. Acest look extravagant completează cu succes rochia albă de mireasă, reprezentând stilul ideal pentru femeile care-și doresc o nuntă ca-n povești. Împreună cu machiajul binedefinit, coafurile realizate de hairstylist-ul Constantin Cucu și de echipa Micușa Still conferă fiecărei mirese o aură de eleganță eternă.

Inspirate din moda anilor ’80, cu bucle atent aranjate și accesorizate cu flori sau mici detalii strălucitoare, creaţiile din colecția Stylish Bride aduc în actualitate cocul, acest element clasic și adorat de toate clientele. Realizate pentru miresele care visează la o nuntă de basm și care-și doresc să atragă privirile prin look-ul desăvârșit, coafurile scot în evidență frumusețea și puterea celor care le poartă. Cocurile eliberează gâtul și zona decolteului, completând imaginea senzuală și atrăgătoare a viitoarelor doamne, fiind de asemenea și punctul central al ținutei.

Stylish Bride by Constantin Cucu este o colecție originală care demonstrează că elementele clasice din hair design nu se demodează niciodată, ci doar se adaptează noilor tendințe, rămânând în continuare actuale.

Credits: Hairstyle: Cucu Constantin, Make-up: Olga Demianov, Foto: Denis Doni

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here