Adina Fit | Master Phibrows Romania

Mastering Phibrows

Înainte de introducere in Mastering Phibrows și detalii specifice din PMU, haideţi să facem cunoştinţă. Ca și autocaracterizare, aş putea spune despre mine că sunt o persoană optimistă, încrezătoare şi ambițioasă. Obiectivele pe care le am față de rezultatele obținute trebuie să fie pe măsura așteptărilor mele. Îmi susţin cursurile  în România: Bucureşti, Oradea (aici vorbesc mai mult de cursurile individuale). De asemeni sustin cursuri si in America Latină: Ecuador, Chile Argentina şi în special Mexic.

Ce urmează?
Am bagajele pregătite pentru mâine dimineaţă, voi avea un seminar în Playa del Carmen, Mexic peste două zile. Mă întorc în ţară peste 10 zile şi am timp la dispoziţie o zi pt a-mi pregăti ţinută pentru Gala Dinner a marelui Masterclass de Permanent Makeup de la Belgrad. Naomi Campbell va înmâna anul acesta premiile celor mai buni artişti la nivel internaţional.
În 28/29/30 Septembrie voi fi în Bucureşti pentru seminarul profesional de microblading.
Cam atât pentru luna Septembrie, atât ştiu sigur, în rest programul se cam repetă. Vom organiza încă o tabăra în acest an cu toţi studenţii Phibrows. Ca și planuri de viitor, începând cu anul 2018 am proiecte doar cu destinaţia România. In acest moment am 5 Masteri în America Latină, până la sfârşitul anului mă voi ocupă de pregătirea lor. De la începutul anului 2018 îmi voi rezerva timp pentru a putea pune bazele unui studio exclusivist unde vor oferi proceduri cei mai apreciaţi Royal artişti Phibrows din România. Motivatie

Astfel, motivația de a mă perfecționa și de a activa în cariera de PMU m-a îndrumat să urmez primul curs în sine.
În Ianuarie 2015 la Belgrad făceam primii paşi în acest domeniu. Practic în acea perioadă nu prea aveam de ales locaţia şi nici limba, Academia Phibrows era la început de drum. De aici a început totul. Au urmat bineînţeles serii de specializări ale tehnicii în cadrul aceleaşi academii, tot la Belgrad. M-am specializat în permanent make-up în Germania, iar munca, practică, ambiţia şi calitatea lucrărilor mi-au îndeplinit scopul la care visam.

Am fost contactată într-un timp relativ scurt de către Academie pentru a o reprezenta în calitate de master în România. Dar de aici începe o altă poveste, au început specializările pentru pregătirea mea ca trainer. Menționez că în acest domeniu cea mai importantă specializare şi cele mai frumoase rezultate se pot obţine doar prin practică şi pasiune.

Nu voi uită niciodată primul model, prietena mea cea mai bună. După aproximativ 4 ore de concentrare, dedicare și emoții intense, am reușit să obțin o lucrare impecabilă, așa cum îmi propusesem. P.S. Să vă împărtășesc un mic secret din culise. În mod normal, o procedură care durează aproximativ 1 oră jumătate a durat atunci în jur de 4 ore. Cu toate acestea, rezultatul a compensat așteptarea.

Consider că profesia de dermopigmentist îți oferă posibilitatea de a te diferenția ca profesionist și de a-ți evidenția propriul stil pe care mai apoi, îl poți adapta fiecărei cliente. Sursele mele de inspiație sunt reprezentate prin naturalul absolut, încerc pur şi simplu să reproduc o sprânceană naturală frumoasă!
Chiar dacă sunt specializată şi pe partea de cosmetică medicală şi dermopigmentare îmi place să mă consider cu adevărat un specialist în domeniul sprâncenelor.

Tehnici

Există într-adevăr mai multe tipuri de reconstrucţie în funcţie de necesităţile individuale. Unele dintre ele sunt metode manuale (simple- microbladingul ) metodă combinată manuală (PhiShading ), iar altele implică aparatură de dermopigmentare.

Noutăți

Având în vedere că în momentul de faţă suntem peste 100 de masteri Phibrows în toată lumea şi de faptul că fiecare dintre noi aduce un aport substanţial în îmbunătăţirea tehnicilor de lucru îţi poţi imagina rezultatele. Ţin să specific că Academia Phibrows îşi alege ca masteri doar artiştii cu abilităţi deosebite indiferent că discutăm despre domeniul microblading (Phibrows) sau permanent make-up (PhiContour), proceduri de reîntinerire facială, mezoterapie şi plasmă (PhiLings), extensii de gene (PhiLashes), îndepărtarea pigmentului (PhiRemoval) etc.

De curând au avut loc în România primele seminarii de PhiLings şi PhiRemoval, iar la începutul anului 2018 se vor organiza şi cursurile de PhiLashes, bineînţeles pe lângă PhiLings şi PhiRemoval unde la primele seminarii organizate, datorită cererii foarte mari, am fost nevoită să refuz mulţi cursați.

Tendințe și experiențe

Întrebată care sunt tendințele din alte țări, Adina a ales să împărtășească cu noi experiențele avute. Raportându-ne la cursanții din alte țări, în primul rând au o altă structura a pielii şi o altă tonalitate în consecinţă da, se folosesc pigmenţi diferiţi. Nu există alte forme, noi creem sprânceană individual în funcţie de proporţia Phi, structura osoasă şi morfologia facială.

La nivel de diferenţe, nu există prea multe deosebiri, o luăm din prisma popoarelor latine 🙂 suntem la fel. Sinceră să fiu mă consider o norocoasă din acest punct de vedere pentru că un procent foarte mare dintre elevii din ambele tabere au rezultate remarcabile într-un timp scurt, sunt foarte talentaţi şi muncitori. Mi-aş permite să spun doar că românii sunt mai creativi şi mai bine pregătiţi în faţa situaţiilor neprevăzute.

Vă îndrum și vă susțin pe voi toți, cei care vă aflți la început de drum și vă propuneți să urmați o carieră în PMU, să căutați undeva acolo în interiorul vostru adevăratul motiv pentru care vă doriți să deveniți speciliști ai dermopigmentării. Consider că dacă totul porneşte din pasiune, succesul nu se va lăsa aşteptat. Acordați importanță desăvârșită modurilor de perfecționare, lucrați cu drag și pasiune pentru a vă depăși propriile realizări, deveniți cea mai bună versiune a voastră de ieri și până azi.

Un alt aspect important îl reprezintă târgurile. Sunt importante din mai multe puncte de vedere: în primul rând se prezintă tehnici extraordinare, noutăţi din domeniu, întâlneşti artişti de calitate din toate colţurile lumii iar în al doilea rând te întorci acasă cu un elan extraordinar, cu poftă maximă de a te ridică la cel mai înalt nivel. În încheiere, Adina ne-a informat că cea mai frumoasă surpriză va fi dezvăluită în 23 Septembrie, în timpul Masterclass-ului.

 

1 COMENTARIU

  1. Adina, daca iti amintesti, am luat cursul tau online, si sint interesatå så trimite pe nepoata mea la cursurile tale dar nu reisesc så le gasesc pe internet.

    * Unde pot gasi informatii despre cursurile tale in Bucuresti?

    In aprilie-mai voi veni in Romånia (m-am pensionat) si voi sta 1-2 luni, si doresc f.mult ca nepoata mea så urmeze cursurile tale.

    Rodica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine − 3 =