Geanina Crăciun. Doar învățând poți avea o identitate!

Nu copia! Că nu iese bine. Doar învățând poți avea o identitate!

Geanina Crăciun este un rac tipicar și perfecționist, dornic să facă lucrurile
ca la carte și cu multă atenție. Ea se împarte perfect între viața profesională și cea de familie. Îi place să penseze, iar asta se vede, doar se
ocupă de stilizarea și dermopigmentarea sprâncenelor…

Pentru că părinții ei nu vedeau cu ochii buni încercările ei de a transforma o astfel de pasiune în meserie și și-o doreau mai degrabă directoare de bancă, Geanina, pe lângă faptul că a studiat la Universitatea București, Facultatea de Administrare a Afacerilor și are un master în domeniul managementului financiar-bancar și bursier, a strâns singură banii pentru a urma cursurile unei școli de cosmetică. Și-a urmat calea și, aproape paradoxal, astăzi este specialistă în domeniul frumuseții.

A început prin a studia cosmetica și a continuat cu câteva cursuri de make-up. Apoi, la rugămintea unei cliente a mers în Republica Moldova pentru a studia extensiile de gene când acestea abia apăruseră în România. A studiat la Universitatea de Gene și Sprâncene din Kiev unde a întâlnit-o pe Olga Volkova care i-a propus să devină ambasadorul brandurilor Vivienne, Wowbrow Lash Secret și Henna Spa. Astfel, a fost nevoită să urmeze la zi toate cursurile din cadrul acelei Universități.

După finalizarea tuturor cursurilor în cadrul universității, a realizat ce înseamnă un seminar de calitate și și-a schimbat mentalitatea: a înțeles că dacă vrea să fie printre cei mai buni, trebuie să formeze oameni buni. Numele ei a crescut odată cu numărul cursantelor sale care profesează bine și foarte bine. A studiat în paralel atât genele, cât și sprâncenele o bună perioadă de timp, însă a realizat că pentru a oferi calitate trebuie să se focuseze pe un sigur domeniu. Așa și-a ales pasiunea, dermopigmentarea.

A urmat cursuri în Belgrad, Hong Kong, Moscova, Milano și Tallin, unde s-a perfecționat și a studiat toate tehnicile de dermopigmentare.

Sunt tot mai multe fete care se apucă de această meserie, dar se pierd pe drum, renunță prea devreme sau nu evoluează. Ce le recomanzi celor care sunt la început de drum în meserie?

„Din păcate, multe fete vin cu gândul că pot câștiga repede mulți bani, însă când văd câtă muncă este de fapt, renunță. Fac asta și pentru că nu înțeleg că primele practici pe modele umane se fac de obicei gratis. Multe vor să câștige din prima, fără a înțelege că niciodată primele micropigmentări nu reușesc așa cum și-ar dori o profesionistă. Dar dacă reușești să treci și de această etapă, atenție ce tarife impui: dacă vor fi prea mici, va fi greu să ceri mai mult ulterior, dacă vor fi prea mari, nu te va căuta nimeni. Apoi, mai am un sfat: de-a lungul timpului trebuie să te perfecționezi și să practici la cât mai multe seminarii pentru a-ți crea un stil. Nu copiați că nu iese bine, doar învățând poți avea o identitate.”

Dacă vorbim de sprâncene

Tehnica preferată a Geaninei este micropigmentarea fir cu fir cu aparatul electric. Merge mult pe tehnica naturală și nu are cliente care îi cer extravaganțe pentru că ele știu că nu le-ar face. Nu îi plac tatuajele sau micropigmentările care nu urmează linia naturală a sprâncenei. Nu i-ar face unei cliente cu sprâncene drepte unele arcuite sau invers, doar pentru că așa se poartă.

Ea a fost la un moment dat Brand Ambasador de gene, a lucrat mulți ani extensii de gene și a predat ulterior această meserie. La solicitarea unor cursante de la clasa de gene a predat și tehnicile pentru sprâncene. Acesta a fost începutul. Când a realizat că studentele au asimilat foarte bine informațiile împărtășite acest lucru a încurajat-o să meargă mai departe.

„Îmi place atât să fac proceduri, cât și să predau, în mod egal. Atunci când fac sprâncene, cea mai mare satisfacție o am când clientele mă îmbrățișează și îmi mulțumesc fericite, iar când predau am o altfel de
satisfacție, și anume aceea de a împărtăși cu elevele din experiența mea și de a avea mulțumirea lor că au cliente fericite.”

Beauty Academy: +40 747-029-096
Beauty Salon: +40 729-906-977
contact@geaninacraciun.ro
GEANINA CRACIUN MICROPIGMENTARE
GEANINA_CRACIUN; GEANINA CRACIUN BEAUTY ACADEMY

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here