lila-rossa.ro

 

    Celebrul dermografician și instructor internațional de dermopigmentare Linda Paradis –  este invitată de onoare în paginile revistei noastre, într-un interviu în exclusivitate, realizat de Teodora Natalia Drăghici, distribuitorul Tattoo Remoov în România.  Cele două au participat împreună la evenimentul Beautyworld Middle East, care a avut loc în Dubai, prilej cu care, Teodora i-a adresat câteva întrebări renumitei specialiste.

 Când și de ce ai pornit brandul Tattoo Remoov?

Lucrez în domeniul îndepărtării de tatuaj de mai bine de 10 ani. În toți acești ani,  am lucrat cu laser, soluţii pe bază de acid, soluții saline. Am făcut  proceduri invazive şi am ajuns la concluzia că este absolut necesară o soluţie non – invazivă, care să îndepărteze tatuajele fără riscuri.  Astfel că în 2012 am început să fac cercetări în acest sens, care au rezultat în crearea acestui produs.

 Care au fost motivele care au stat în spatele acestei decizii? De ce era nevoie de o soluție  de îndepărtat tatuajele  non – chirurgicală şi non – invazivă?

În acești 10 ani, în care am folosit diverse soluții și diverse proceduri, am realizat că acestea nu sunt sigure și au nevoie de îmbunătățiri. Astfel  că am decis să iau ce e mai bun de la fiecare și să le pun într-o procedură care să răspundă tuturor nevoilor.  Așa a luat naștere Tattoo Remoov  și Cartuşul de 88 de ace. Motivația principală a fost necesitatea pieții de a avea un produs sigur.  Când am început să țin cursuri despre îndepărtarea tatuajelor, elevii mei mă sunau stresaţi şi disperaţi. Din cauza efectelor secundare ale procedurilor.  Am creat acest produs pentru că am vrut să fiu sigură că pot dormi liniştită noaptea. În timp ce elevii mei lucrează cu un produs de încredere.

Crezi că în România este nevoie de Tattoo Remoov?

În România se realizează foarte multe proceduri de micropigmentare, PMU şi microblading, astfel că, inevitabil,  se ajunge și la îndepărtarea tatuajelor. Am venit cu drag în România, unde am descoperit o mulțime de artiști talentați și experimentați. Cred că aceștia înțeleg foarte bine fenomenul și importanța siguranței atunci când vorbim de îndepărtarea tatuajelor, așa că Tattoo Remoov le va fi extrem de folositor.

Ai realizat 3 Master Class-uri în România până acum, plănuieşti să te întorci?

Sigur că da, am rămas impresionată de țara voastră și de oameni. A fost o plăcere să cunosc și să instruiesc artiști români. Pe care i-am descoperit ca fiind extrem de entuziazmați și dornici să exceleze în această frumoasă meserie. Plănuiesc să revin cât mai curănd posibil! Am câteva surprize pregătite pe care le voi împărtăşi în viitorul apropiat, care sper să fie bine primite!

Când vei avea următoarele  Master Class-uri?

Următorul va fi  Beauty Fair Shanghai, Philipines. După care voi merge în Jan Jose, Florida, Grecia, Norvegia, Vietnam, Taiwan, Hawai şi Australia… în toată lumea. Am o agendă plină și sunt extrem de încântată că voi ajunge în toate aceste locuri.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here