Masterul Adina Fit | Un profesionist îndrăgostit de meserie.

Motto

”Choose a job you love and you will never have to work a day in your life ” (Alege o meserie pe care o iubești și nu va mai trebui să muncești nicio zi din viața ta)

Master Phibrows, România

Adina Fit este expert PMU care într-un timp foarte scurt, a reușit să ajungă, de la un artist în permanent make-up, la trainer și MASTER PHI BROWS, devenind unul dintre specialiștii de top ai  prestigioasei companii. În acest an , Adina Fiț a fost numită oficial de companie PhiSeller Romania-distribuitor oficial în țară a produselor PHI. Experiența internațională și rezultatele de necontestat o califică în fruntea topului PMU din România, cât şi din afara ţării. Avionul este unul dintre cele mai folosite mijloace de transport pentru Adina, şi asta pentru că meseria ei îi cere prezenţa, extrem de des, în locuri îndepărtate, cum ar fi America Latină: Ecuador, Chile, Argentina şi în special Mexic, Adina a cucerit, la propriu, America Latină, unde predă constant cursuri şi este unul dintre cei mai apreciaţi dermopigmentişti. Din lipsa timpului, susține mai puține cursuri în România, dar în urmatoarea perioadă și-a propus să organizeze mai des treninguri și în țară.

În prima jumatate a acestui an , Adina s-a dedicat unei importante inovații în PMU și în compania PHI.

Este vorba de noua tehnică, noua abordare, noul curs și produs – tehnica BROWNBROWS. Este vorba de o nouă abordare a standartelor PHI. Adina este extrem de mândră de compania pe care o reprezintă și se implică trup și suflet activității pe care o intreprinde, astfel că  implementarea tehnicii i-a revenit în totalitate Adinei,  fiind la baza acesteea.

Lansarea acestui proiect presupune conceperea teoriei, lucrării practice, produse, aparaturii, la care Adina a participat în mod special. Filmulețele pentru instruirea online prin aplicația CRAFT MASTER, care stau la baza instruirii PHI Academy, sunt realizate în primă fază în totalitate de Adina. Aceste filmulețe vor ajuta mii de oameni din toată lumea să devină artiști PMU. O amprentă Românească de calitate superioara, cu numele Adina Fiț.

Adina povestește cu multă pasiune despre ce filmează și ce probleme a întâlnit în această provocare. Este o persoană nu doar pasionată, ci îndrăgostită de tot ce face în viața profesională. Foarte des am auzit la ea fraza „reușesc cei care sunt pasionați și îndrăgostiți de permanent make-up, cei care au ca scop doar câștigul, nu vor ajunge în top“. Pentru a ajunge un expert PMU de renume mondial, Adina a investit sute de ore în educaţie şi în practică. Perfecţionistă din fire, în continuare caută să acumuleze cât mai multe informaţii şi să fie, dacă se poate, cu un pas înaintea industriei.

Am reîntalnit-o pe Adina dupa 1 an, și, la fel ca la prima întâlnire, am vorbit ore în șir.  Are atâtea de spus, de dăruit, de împărtășit idei,  informații profesionale, încât te acaparează și te face să pierzi noțiunea timpului ascultând-o.  Vorbeste despre lucruri coplicate in cuvinte simple.

Am avut câteva întrebări care mi s-au părut interesante pentru Adina.

LPM: Ce înseamnă pentru tine să fii master PhiAcademy?

Adina Fit:  Dacă îmi puneai această întrebare acum 3 ani răspunsul meu ar fi fost mult diferit. Pe atunci aveam doar sentimentul de împlinire personală. Eram aleasă între primii 10 masteri ai lumii și aveam o voință imensă  de a atinge perfecțiunea în acest domeniu! De atunci și până acum, cu susținerea și îndrumarea Academiei am reușit să schimb vieți cu adevărat. Am reușit să formez oameni de succes, Artiști Royal cu lucrări impecabile atât în țară, cât și  în afara ei. Precum și Masteri Phibrows în Mexic, Costa Rica, Ecuador, Brazilia. Acest lucru îmi oferă în momentul de față cel mai frumos sentiment din lume!

LPM: Ce a apărut nou în acest an la PhiAcademy?

Adina Fit:  Pe langă cursurile de perfecționare în domeniul microblading: PhiShading, PhiFusion, BoldBrows, PhiAcademy a introdus incă de anul trecut mai multe domenii:

PhiRemoval – pentru îndepărtarea vechilor pigmentări, nedorite

PhiLings – mezoterapie cu ace și plasmă pentru estetică facială

PhiNesse – makeup profesional;

PhiLashes – pentru extensiile de gene;

PhiHair – hairstyle și extensii de păr.

În Septembrie, în cadrul marelui Masterclass de la Belgrad din acest an vor fi prezentate tehnici și cursuri noi, care urmează să fie introduse în viitorul apropiat.

LPM:  Cu ce noutate vine Adina Fiț pentru întreagă industrie, susținută de PhiAcademy?

 Adina Fit: Din toamna anului trecut pregătesc o tehnică nouă, de mult așteptată, de reconstrucție hiperrealistă a sprâncenelor – Phi BrownBrows dar de această data cu ajutorul aparatului de pigmentare cosmetică.   Pe lângă tehnica Phibrows de microblading, în acest an am devenit Master trainer pentru tehnicile noi de Perfecționare adresate studenților noștri: PhiShading, BoldBrows și PhiFusion.

LPM: Care sunt planurile pentru  2018/2019 în cariera ta?

Adina Fit:  Pentru 2019 cel mai probabil, deschiderea oficială PhiAcademy România și cursuri internaționale pentru noua tehnică Phi BrownBrows. Cuvinte puține, multă muncă.

LPM: Știu că fiecare cursant Phibrows primește un logo cu un cod care conține numele masterului. Ne poți da câteva detalii despre asta?

Adina Fit: Foarte bună întrebarea, probabil puțină lume cunoaște importanța acestui logo și a codului. Pe langă faptul că un procent foarte mare de clientelă recunoaște deja sigla Phibrows. Acest logo mai conține și un cod cu inițialele studentului și ale masterului. Studentul îl primește în momentul obținerii certificatului, abia în momentul în care toate greșelile teoretice și practice sunt corectate.

E de la sine înțeles acum de ce putem garanta pentru munca Artiștilor Phibrows. În primul rând, niciun master nu va acceptă ca inițialele lui să apară pe o lucrare nedemnă de standardele Phibrows.

LPM: În final, un mesaj pentru tinerii care aspiră la o carieră de succes în PMU.

Adina Fit: Vă îndrum și vă susțin pe voi toți, cei care vă aflați la început de drum și vă propuneți să urmați o carieră în PMU, să căutați undeva acolo în interiorul vostru adevăratul motiv pentru care vă doriți să deveniți speciliști în dermopigmentare. Consider că dacă totul porneşte din pasiune, succesul nu se va lăsa aşteptat. Acordați importanță desăvârșită modurilor de perfecționare. Lucrați cu drag și pasiune pentru a vă depăși propriile realizări, deveniți cea mai bună versiune a voastră de ieri și până azi.

 

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here