lila-rossa.ro

Un nou concept de la Cece of Sweden

Asemena naturii, care în timpul unui an evoluează de la un anotimp la altul. Produsele KREATIV transpun, cu ajutorul proprietăților lor, colectia de coafuri în cele 4 trepte evolutive. De la creație – pregătire, totul decurge firesc pana la modelare, dezvoltare și finisare-fixare.

Procesul artistic a implicat toată gama de produse Kreativ și un singur model metamorfozat. Rezultatul este pe măsura așteptărilor.

Patrunde in lumea celor 3 nivele ale stylingului Kreativ. Pregateste si protejeaza parul, modeleaza-i textura si defineste-o. Creaza forme noi si fa ca toate coafurile tale sa dureze mai mult .descopera noua linie de produse profesionale Cece of sweden Kreativ.

Cece of sweden -produse profesionale pentru par de calitate superioa. Au la baza retete suedeze realizate in Polonia dupa cea mai inalta tehnologie suedeza. Din 2012 pana acum brandul Cece of sweden se bucura in Romania de o prezenta constanta.

Gamele de produse Cece of sweden au fost implementate in peste 17 judete din Romania. Cece of sweeden Romania este cunoscut datorita reprezentantilor zonali Cece of sweden si a clientilor nostri din tara.

CREDITS: Cece of Sweden Romania:

Hair : Emilia Baciu – Director creatie Cece Romania | Makeup – Camelia Podina Comsa | Photo: Patriciu Emilian Bodiu | Model – Ela Axente

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here