«Clientele sunt cartea mea de vizită»

Aderarea la un domeniu precum PMU nu este o provocare ușoară. Vârful icebergului acestei industrii este meseria de dermopigmentist care oferă șanse indubitabile de exprimare a creativității, dar și oportunități profesionale concrete. Liliana Preda ne mărturisește că PMU este un sistem articulat și sofisticat de oportunități profesionale multiple, care îmbracă o gamă largă de specializări, în funcție de vocațiile individuale și care necesită toate o pregătire atentă.

“Cel mai mult mă inspiră misterul acestei lumi, anumite cuvinte, imagini, chipurile umane, locul minunat în care îmi desfășor activitatea și creația”

Iată motivul pentru care provocarea întreprinsă de Liliana Preda poate fi un model de business pentru cei care doresc să încerce o meserie în această zonă, îmbinând vocația cu efortul consistent.

Fascinată de frumusțe

Liliana Preda a ales domeniu beauty descoperind cosmetologia în urmă cu 15 ani. I-a plăcut să transforme și să modeleze sprâncenele pentru că acestea joacă un rol important în fizionomia fiecărui individ. Cu realizări dintre cele mai frumoase și cu o clientelă numeroasă
a continuat să evolueze profesional și în acest mod a decis că este momentul oportun să treacă la un alt nivel. Atfel a decis să exploreze domeniul machiajului semi-permanent. Fiind o fire dinamică și având dorința de a realiza performanțe înalte în acest domeniu, nu s-a oprit doar la un singur curs, a continuat să își perfecționeze tehnicile accesând
masterclass-uri, workshopuri și congrese de top din domeniu. A avut șansa de a întâlni traineri de renume români și străini, specialiști care au revolutionat acest domeniu prin tehnicile descoperite, admirând și urmarind viața profesională: a Nataliei Yeremenko, Dolores Srok, Jenya Denizeri, Elena Copăceanu.

Activitatea PMU prevede o mare predispoziție artistică și estetică, dar și respectul absolut al condițiilor igienico-sanitare și legislative. E important ca cei care doresc să urmeze o meserie în acest domeniu să aleagă o Academie de formare în care profesorii vor dedica timp și energie pentru a
instrui pe elevi și în egală măsură să îi facă să înțeleagă importanța acestei meserii.

“Este dificil să ai success în domeniul PMU, e regretabil să nu fi încercat niciodată.”

Prezentare de cazuri

Clienta s-a reîntors la întreținerea sprâncenelor după un an și jumătate. Dorința ei era să obțină un aspect natural la vindecare. Am ales tehnica fir cu fir și am folosit pigment Biomaser Mocha în combinație cu Brown Coffee și ac de 1 RL

Eyeliner-ul este un must have în micropigmentarea pleoapelor! Clienta și-a dorit un contur al ochilor, iar eu i-am propus și corecția formei sprâncenelor. Am obținut o privire seducătoare și sprâncene frumoase în armonie cu chipul acesteia. Pentru sprâncene am folosit tehnica powder, pigment Biomaser Mocha în combinație cu Brown Coffee, ac de 3 RS. Pentru eyeliner am folosit pigment Black de la Biomaser și ac de 3RL

Doamna își dorea sprâncene frumos conturate în orice moment al zilei. I-am propus tehnica powder pentru a obține un degrade perfect al culorii. Am ales pigment Biomaser, Brown în combinație cu Brown Coffee, ac de 3RS.

Toate femeile visează la buze pline și frumos conturate. În cazul de față doamna avea o depigmentare evidentă a buzelor și era nevoie de acestă
intervenție. Am folosit pigment Biomaser nuanța Strowbery, ac de 1 RL și 3RL.

Unii oameni te inspiră. Intră în cabinet, acceptă orice le propui. Vin cu încredere și te lasă să faci ce crezi pentru că ei știu că la sfârșit vor fi bine. Ea este una dintre aceste cliente și bineînțeles a plecat cu sprâncene superbe. S-a folosit tehnica powder, cu ac 3RS și pigment Biomaser Mocha.

Tehnica powder

este tehnica preferată de persoanele tinere deoarece imită perfect sprâncenele fardate și se desaturează ușor fară să afecteze pielea.

Doamna s-a confruntat cu o problema medicală și în urma tratamentului a rămas cu alopeciei. Din dorința de a recreea sprâncenele într-un mod cât mai natural am ales tehnica fir cu fir.

Este important ca atunci când o persoană apelează la serviciile noastre să realizăm lucrări care să fie în concordanță cu fizionomia, vârsta, stilul de viață și atitudinea acesteia. Moda sprâncenelor groase nu prinde pe toată lumea. Sunt cliente care precizează de când întra în cabinet că nu își doresc sprâncene groase.

Tel. +40 746 532 012
Facebook: bylilianapreda
Site: www.cosmetic-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here