Începuturile

 Cariera lui Dolores Srok în lumea dermopigmentării a început nu cu mult timp în urmă, în 2009, iar pasiunea pentru artă o are de la o vârstă fragedă. Ea și-a manifestat talentul pentru machiaj din copilărie și s-a perfecționat practicând pe mama și prietenii ei.

Fire autodidactă, Dolores a devenit extrem de pricepută și si-a creat un stil unic, așa că ea a decis să-și extindă pasiunea la nivelul următor. Avidă pentru noi provocări, ea a cautat permanent cursuri, seminarii si master calss-uri, avand ca scop îmbunătățirea cunoștințelor și abilitaților sale.

Dolores Srok a fost întotdeauna atrasă de frumusețea, simplitatea și rezultatul puternic pe care dermopigmentarea le oferă femeilor. Și asta o face pe Dolores este extrem de fericita – “a explora limitele dermopigmentării în mod continuu inseamnă să ai rezultate si satisfacti numeroase.”

Pasiunea pentru meserie și devotamnetul pe care il arata, Dolores petrece foarte mult timp cercetand, proiectand forme pentru clienții săi, înainte de a le atinge fața.

Astăzi

Datorită talentului și abilităților sale, Dolores a fost din în ce în ce mai mult expusă evenimentelor mari PMU. Datorită acestui fapt, aceasta și-a dezvoltat propriul brand recunoscut la nivel mondial. Pe lângă faptul că învață în mod constant și investește permanent in cunoștințele sale, Srok organizează cursuri, seminarii si masterclass-uri in întreaga lume. Ea dăruiește cu devotament din experiența, cunoștințele și abilitățile ei generațiilor de tineri cursanti care vor să-și transforme pasiunea pentru dermopigmentare  într-un mod de viață.

Dolores Srok a acordat revistei noastre un interviu în exclusivitate. Despre experienţă de viaţă şi profesională a ei veţi citi în cele ce urmează.

Dolores Srok este un dermopigmnetist de talie mondiala, antreprenor și proprietar al DS Elite Permanent Make Up și fondator al propriului centru PMU din Rijeka, Croația.

 BB: Scrie-ne, câteva cuvinte despre, te rugăm.

DS: Numele meu este Dolores Srok, sunt dermopigmentist în Croaţia. Eu sunt proprietarul Permanent Make-up DS, un salon de înfrumuseţare specializat şi un centru de cercetări din Rijeka. Profesia mea, o muncă de lungă durată şi experienţa dobândită în domeniul cosmeticelor au fost o bază excelentă pentru a intra în lumea dermopigmentării. În plus, faţă de tratamentele PMU, în ultimii ani am organizat, cursuri de pregătire profesională şi mi-am împărtăşit cunoştinţele şi tehnica de lucru multor discipoli din întreaga lume, într-un mod altruist şi total angajat.

BB: Care sunt sursele tale de inspiriratie în acest domeniu?

DS: Inspiraţia vine în timpul meu liber, citind cărţi, relaxându-mă în natură, călătorind în  întrega lume, socializând cu oameni diferiţi, urmărind ştiri interesante din lumea machiajului şi a modei.

BB: Când ai început să lucrezi în industrie?

DS: Carieră mea în lumea dermopigmentarii a început, în 2009, în timp ce pasiunea mea pentru artă îşi are rădăcinile încă din copilărie.

BB: De ce dermopigmentist?

DS: Trebuie să spun că nu există cuvinte care să descrie fericirea şi mândria atunci când vedeţi un client mulţumit căruia i-aţi redat seninătatea şi tinereţea şi încrederea în sine. Atunci când acest lucru se face profesionist şi îl combini cu materiale de calitate şi experienţă, rezultatul final este uimitor. În prezent există aparatură de ultimă generație și  un spectru de culori al pigmentilor variat, astfel încât fiecare procedura realizată pentru clienţi să fie personalizată și efectuată în siguranţă.

BB: Ce altceva ai fi ales în locul meserei de dermpigmentist?

DS: Nu cred că aș mai fi făcut altceva în cazul asta. Întotdeauna am visat să devin dermopigmnetist şi mi-am indreptat toată atenția acestui scop. Îmi este greu să mă imaginez făcând altceva. Meseria asta îmi place, asta mă face foarte fericită.

BB: Fiecare profesionist are propriul stil. Cum se diferenţiază stilul tău de cel al cloegilor din breaslă?

DS: Întotdeauna încerc să obţin un rezultat perfect şi, cel mai important, fizionomia pe care lucrez trebuie să rămână cu naturală, cu un aer tineresc, păstrând unicitatea şi caracterul distinctiv al fiecărei linii individuale a fiecărui client.

BB: Ce le poţi transmite femeilor care vor să apeleze la o procedura de dermopigmentare?

DS: Pentru femei am un singur sfat: să nu uite diferenţa dintre un machiajul regulat şi dermopigmentare, deoarece corecţiile făcute cu ajutorul dermopigmentarii nu pot fi modificate cu uşurinţă după aplicare. Există frumuseţe în dermopigmentare, deoarece corectează defectele sau redă înfăţişarea acelora care au pierdut-o din varii motive fie ele medicale sau naturale, însă trebuie să se ţină seama de aspectul natural al fetei.

BB: Pe când o vizită în România?

DS: Reprezentanţii Swiss Color Romania m-au invitat să prezint câteva tehnici de lucru în România, precum şi produsele lor de vârf. Din moment ce nu am avut ocazia să vizitez această ţară minunată, am acceptat cu bucurie invitaţia şi sunt nerăbdătoare să împărtăşesc toate cunoştinţele mele cu discipolii prezenţi acolo.

După ce voi fi vizitat România, voi putea să spun ceva mai multe. Sunt convinsă că voi o experienţă minunată în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here