lila-rossa.ro

Coafuri mirese – Știm că scriem despre acest lucru în fiecare an, dar tendințele coafurii de mireasa în 2018 sunt într-adevăr „la modă”! În acest an, miresele sunt înnebunite după coafurile prinse. Un aspect arătător și elegant încât veți crede că se îndreaptă spre covorul roșu. Accesorizate impecabil, coafurile mireselor, vă vor capta atenția și veți uita de decorul sublim al ceremoniei de nuntă.

Maria Maican vă propune în acest an, un colaj cu cele mai râvnite coafuri mirese pentru 2018. Se poartă coafurile lejere, cat mai aproape de aspectul natural. Un păr prins într-un coc lejer pentru a lăsa spatele liber conferă eleganță iar șuvițele lăsate să cadă rebel conferă romantism întregii coafuri.

Coafura este foarte importantă pentru o femeie deoarece o ajută să-și pună în valoare frumusețea. Dacă vreți să participați la un eveniment special precum cel de nuntă. Doriți să vedeți câteva variante de coafuri potrivite pentru asemenea ocazii. Nu rămane decât să parcurgeți galeria foto de mai jos și să vă decideți.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here