Dr. Oway sau Cristian are o carieră demnă de invidiat, lucrează într-un salon cochet, şic din Otopeni şi promovează produsele organice. Cristian Coman este unul dintre absolvenţii Academiei Christine Valmy care a adus plus valoare coafurii din România. Aprofundand în afară cursurile de colorimetrie a experimentat modul modern de predare al celor mai bune academii din Italia. Mai exact, la Academia Taglio Colore, din Palma – Bes Academy, Sayero. Şi nu s-a oprit aici. A continuat să înveţe de la meseriaşii şi trainerii Wella, L’Oreal, Goldwell, Bess, Hi-Fi, Revlon si Oway.

Cu o bogată experienţă profesională, Cristian Coman a organizat pentru Compania Del Colore show-ul de lansare în Romania. A fost Key Hair în primul show al brandului Matrix. A realizat astfel coafurile în show-uri de modă televizate pentru Cătalin Botezatu.

Oway, o poveste de succes

20 ani în industria de beauty! Deşi s-a specializat în psihologie în Bucureşti, a contribuit ca partener la înfiinţarea unui salon de lux. Atras de meseria de hairstylist, Cristian, a remarcat că are nevoie de instruire profesionistă. Și-a continuat studiile în Italia și a absolvit Academia de Tricologie unde a aprofundat noțiuni în acest domeniu. Din acest motiv, Cristian este specialistul în tricologie cu cunoștințe clare despre problematica scalpului . Excelează în acest mod, depășind nivelul unui medic dermatolog. Revenit în ţară, după cinci ani, a prins un post de lucru “la scaun”, aşa cum spun cei din branşă. Experienţa se consolidează în timp, prin muncă şi instruire permanentă însă reperele pentru frumuseţea feminină le-a deslusit în Chişinău.

tunsoare oway

Fiecare dintre noi avem o poveste de început. Paşii pe care îi facem pe drumul plin de provocări dintre cele mai interesante, fie ele placute sau nu. Cristi este la acel nivel care îi permite să asigure clienţilor săi experienţe premium, garantând 100% rezultatele promise.

«Noi nu facem experiențe, noi avem experiență », Chevalet – sloganul salonului pe care Cristian îl deţine.

Oway, produse organice

OWAY este brandul cu care Cristian lucrează la Chevalet pentru că i-a schimbat percepţia despre frumos în toate formele sale. Cristian crede că un coafor desăvârşit înţelege filosofia modului de lucru cu părul. Podoaba capilară a femeii: “sufletul feminin proiectat în aceasta”.

OWAY se numea acum 11 ani ROLAND, atunci când Cristian a ales să facă schimbarea în mai bine. Aşadar Cristian a ales produsele de top marca OWAY oferind clientelor sale experienţe senzoriale şi olfactive unice. Produsele de la OWAY folosesc ingrediente naturale fabricate prin tehnologia biodinamică, mai simplu, sunt produse pur organice. OWAY vine în întâmpinarea dumneavoastră, cu o gamă largă de produse pentru intreţinere, colorare, coafură şi sănătatea părului.

Cristian nu ştie să piardă, drept urmare eşecurile au fost evitate încă de la începuturile lui în meserie. Astfel s-a remarcat în industrie ca “reparatorul de păr”. Cu ajutorul OWAY, Cristian a reuşit să obţină rezultate foarte bune, în studioul său. El ajută clientele sale să renunţe la nuanţele închise fără a apela la procesul anevoios de decolorare, folosind doar vopsea. E incredibil! Nu-i aşa?

Oway experience

Este important să vă detaşaţi pur şi simplu şi să fugiţi câteva zile în alte cercuri de profesionişti. Fie că veţi vizita Franţa, Anglia, Germania sau Rusia un schimb de experienţă cu colegi din industrie este binevenit oricând.

Un business de success este garantat atunci când furnizezi clientului serviciile promise. Un raport corect calitate-preţ asigură continuitate în fluxul permanent al clienţilor, ne spune Cristian. Tot Cristian ne sfătuieşte
să zâmbim mai des pentru că poate fi reuşita unui business de succes.

De-a lungul anilor, Cristian a învăţat să “fie mai aproape” de clienţii săi. Marea lui satisfacţie este atunci când un client îi mulţumeşte din suflet pentru rezultatele obţinute în procesul de înfrumuseţare.

«Chevalet este un proiect de suflet. Imi întregește personalitatea. Imi oferă relaxare si bucuria de colora părul, de a picta tablouri. De fapt, îmi alimentează arta.»

Oway, arta pe Chevalet

Conceptul Chevalet integrează filosofia OWAY într-un mediu care creează emotii şi amintiri frumoase, unde domină energia potrivită. Studioul lui Cristian, Chevalet este o afacere de familie. In familia mea sunt respectate şi promovate valorile morale, cultura.

Cristian este un super “busy man”, aşa cum îi place să îşi spună. Munceşte neîntrerupt câte 10 ore pe zi şi deseori îl vezi lucrând în salon. In paralel, la două capete, astfel că rar reuşeşte să facă o pauză pentru masă. Pentru că este un om credincios Cristian respectă sărbătorile religioase. Cu “ajutorul lui Dumnezeu”, duce la bun final fiecare proiect.

Cristian ne-a introdus într-o frumoasă lume a creativităţii şi spiritualităţii potrivite unei locaţii care îndeamnă către meditaţie.

creditprime.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here